Hvorfor Træning Ikke Fungerer

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Træning Ikke Fungerer
Hvorfor Træning Ikke Fungerer

Video: Hvorfor Træning Ikke Fungerer

Video: Hvorfor Træning Ikke Fungerer
Video: DERFOR VIRKER FLEXLINE IKKE I INDLÆRINGEN 2024, Kan
Anonim

Slankhedens største fjender er dovenskab og manglende incitament. Hvis den første kan håndteres gennem psykologisk træning, vises den anden ikke, hvis fysisk aktivitet ikke giver det ønskede resultat. Hvis du ser på roden til problemet, kan du nemt fjerne denne hindring på vej til en fit figur.

Hvorfor træning ikke fungerer
Hvorfor træning ikke fungerer

Når du spekulerer på, hvorfor træning ikke fungerer, skal du gennemgå din træningsplan, din diæt og din indre tilstand. Årsagen til manglen på positiv dynamik kan være både et fordøjelsesproblem og en tilstand af konstant stress.

Hvis du spiser for meget

Mange kvinder tror fejlagtigt, at sport udgør alt kulinarisk overdrivelse. Manglende træning stammer ofte fra forbruget af flere kalorier, end der brændes under træning.

Derudover skal du overveje din stofskiftehastighed. Som du ved, har kvinder, der har født, og kvinder efter 30 et meget langsommere stofskifte end unge piger. Også metaboliske processer er påvirket af livsstil, for eksempel stillesiddende arbejde og tidligere sygdomme.

Enhver, der lider af diabetes eller skjoldbruskkirtelproblemer, kan ikke forvente de samme træningsresultater som raske mennesker.

Forkert fordeling af belastninger

Hvis du laver "fuldt", mekanisk udfører øvelserne og drømmer om en tidlig afslutning af træningen, skal du ikke blive overrasket over, at du ikke har nogen resultater. Positiv dynamik - at miste overvægt og øge muskelmassen - vises kun med samvittighedsfuld træning.

Så hvorfor træner det ikke, hvis du giver alt hvad du kan og ofte bringer dig selv til udmattelse? Forkert tilgang igen. For at kroppen skal være i god form, er det nødvendigt at skifte enorme belastninger med hvile.

Det er en stor fejl at træne dagligt uden at give dine muskler mulighed for at komme sig. Professionelle trænere forsikrer, at kroppen i gymnastiksalen ødelægges, og derhjemme genoprettes den inden for et par dage. Dette er præcis, hvordan muskelgevinst opstår.

Monotoni og inkonsekvens

Går du i gymnastiksalen, når du har tid og gør det samme ujævn sæt øvelser hele tiden? Forvent ikke andre resultater end måske flygtig træthed.

Effektiviteten af klasser afhænger af deres regelmæssighed. Derudover skal musklerne "bedrages" - øge / mindske antallet af tilgange, skifte øvelser steder og oftere skifte til et nyt træningsprogram.

Stress og søvnløshed

Årsagerne til ineffektive træningsprogrammer ligger ofte i den banale søvnmangel. Hvis kroppen føler sig dårlig, går den i energibesparende tilstand. Og den bedste energikilde i menneskekroppen er fedt.

Da søvnløshed er en klar stress, begynder kroppen aktivt at modstå tab af strategiske reserver, det vil sige, at den ikke ønsker at dele sig med kropsfedt.

For at øge effektiviteten af træning er det nødvendigt at sætte orden i tankerne og sjælen og derefter tage kroppen op.

Anbefalede: