Sådan Slipper Du Af Fuldstændighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Fuldstændighed
Sådan Slipper Du Af Fuldstændighed
Video: Sådan Slipper Du Af Fuldstændighed
Video: Sådan slipper du af med hudorme | SKØNHEDSLABORATORIET 2023, Februar
Anonim

Overvægt er ikke kun en rent æstetisk ulempe, men også årsagen til mange sygdomme. Fedme er fyldt med sygdomme i alle indre organer og systemer, det reducerer livskvaliteten kraftigt. Derfor er det nødvendigt at kæmpe mod fuldstændighed. Der er mange måder at bekæmpe fedme på.

Fuldstændighed kan og bør bekæmpes
Fuldstændighed kan og bør bekæmpes

Instruktioner

Trin 1

Sport + diæt + massage + bad At kombinere disse fire ingredienser er den sundeste og mest behagelige vej til en slank figur. Selvom stien ikke er hurtig. Når du har valgt det, skal du være forberedt på, at: - Morgenmad, frokoster og middage skal reduceres markant ved at reducere mængden af ​​mad taget og ekskludere "tomme" kulhydrater (sukker, bagværk) fra kosten. Du bliver nødt til at genoverveje dine spisevaner (for eksempel stoppe med at snacke på flugt, "nippe") og udvikle færdighederne til at spise på et strengt defineret tidspunkt;

- du bliver nødt til at gå i sport mindst tre gange om ugen, mens du "lægger dig" i en sports- eller gymnastiksal i fuld målestok;

- du bliver nødt til at bruge et bestemt beløb på regelmæssige massagebehandlinger og bad 2-3 gange om måneden og forvent ikke at tabe mere end 3-4 kg overvægt pr. måned. På den anden side er 4 kg pr. Måned 56 kg pr. År. Det er også værd at tilføje stor trivsel, en ung elastisk krop, godt humør og en enestående kærlighed til livet.

Trin 2

Medicin Der er en anden måde at tabe sig på - ved hjælp af medicin. De mest effektive af dem er de farligste (meget ofte indeholder de efedrin, giftige planter og andre uhyggelige ingredienser), som permanent kan undergrave dit helbred. Mindre effektive fungerer kun, hvis du virkelig tror på, at du kan tabe sig med deres hjælp. For som det siges i en klog bog, "efter jeres tro være det for jer."

Trin 3

Kirurgens skalpel En anden måde at tabe sig på har intet at gøre med en sund livsstil. Desværre er der mennesker, der er meget overvægtige. Denne metode er den eneste mulige for dem. Kammerater med mindre forsømte tilfælde af fedme bruger det dog også og risikerer deres helbred og endda deres liv. Vi taler om at tabe sig med en kirurgs skalpel.

Trin 4

Du kan hurtigt slippe af med fedt ved hjælp af fedtsugning - kirurgisk fjernelse af fedt. Meget ofte fedtsugning kombineres med abdominoplastik - afskæring af det resulterende hudforklæde på underlivet.

Trin 5

Maven har tendens til at strække sig og trække sig sammen. Hvis en person regelmæssigt overspiser, udvides maven for at få mere mad. Hvis en person reducerer sin diæt, krymper maven. Men maven har sin egen sikkerhedsmargen. Efter at have strakt sig til et bestemt volumen er det ikke længere i stand til at krympe. Den enorme størrelse af maven får folk til at spise vanvittige mængder mad, hvilket ikke er godt for figuren. Sådanne mennesker anbefaler normalt resektion (trunkering) af maven eller et bandage. En person, der har gennemgået disse operationer, taber sig, fordi han ikke længere er i stand til at spise så meget, som han spiste, før han gik til kirurgen.

Populær af emne.