Sådan Leveres Et Hårdt Hit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Leveres Et Hårdt Hit
Sådan Leveres Et Hårdt Hit

Video: Sådan Leveres Et Hårdt Hit

Video: Sådan Leveres Et Hårdt Hit
Video: INSTASAMKA - LIPSI HA (prod. realmoneychlen) 2024, Kan
Anonim

I alle typer kampsport, der bruger strejktaktik, kræves der kraftig slagkraft. Det er nødvendigt at udvikle kraften i slaget for at slagene skal være både nøjagtige og effektive. For at give et stærkt slag er det nødvendigt at styrke musklerne og ledbåndene, der er involveret i stødet, såvel knoglerne som håndgrebet.

Sådan leveres et hårdt hit
Sådan leveres et hårdt hit

Er det nødvendigt

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Med en direkte eller lateral påvirkning, musklerne, hvor belastningen øger slagkraften - musklerne i skulder, bryst og ryg. Naturligvis vil bare arbejde på musklerne ikke give et sådant resultat som at lave øvelser, men i kombination giver de et ret godt resultat.

Trin 2

For at arbejde på muskelstyrke skal du bruge en vandret bænkpresse, øvre og nedre træk og løfte stangen bag hovedet. Med disse øvelser vil du udvikle styrken af stansemusklerne.

Trin 3

For at udvikle din stansekraft direkte, skal du lave skygge boksning og øve stanseøvelser ved hjælp af små håndvægte. Essensen af øvelserne er, at du skubber håndvægten med kraft og hurtigst muligt.

Trin 4

For at styrke dine knogler skal du bruge to enkle øvelser: push-ups på næverne og slag på overfladen af medium hårdhed. Slå kun på en hård hård overflade i nærværelse af en træner.

Trin 5

Udvikling af et greb spiller også en vigtig rolle - det er ingen hemmelighed, at jo sværere du knytter din knytnæve, jo stærkere er slaget. Brug håndledsbånd til at øge grebstyrken, og gør øvelser med vægtstang og håndvægt med bomuldshandsker.

Anbefalede: