Sådan Får Du Et Hit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Hit
Sådan Får Du Et Hit

Video: Sådan Får Du Et Hit

Video: Sådan Får Du Et Hit
Video: 💗НОВИНКА💗СЕРЁЖКИ🦋Бумажные Сюрпризы🦋РАСПАКОВКА👑 Бумажки 2024, Kan
Anonim

Evnen til at slå et slag vil hjælpe dig i enhver kamp. Og på trods af det faktum, at professionelle anbefaler ikke at bringe slag til slag, er evnen til at tage et slag den største fordel ved en talentfuld atlet.

Sådan får du et hit
Sådan får du et hit

Instruktioner

Trin 1

Det første skridt på vejen til succes er forsikring. Under kampen skal du konstant dække de mest sårbare punkter i kroppen - templerne, lysken, kravebenet, solar plexus.

Trin 2

Mestre teknikken til forskellige forsvar. For eksempel er "dykke" -teknikken at dykke under den hånd, der kommer mod dig; modtagelse "stand" - at erstatte enhver del af kroppen (ofte hånden) under slag; modtagelse "vridning" - gruppere så meget som muligt - det vil være svært at ramme dig.

Trin 3

Lær den korrekte vejrtrækningsteknik. Hvis du føler, at modstanderens hånd bevæger sig mod dig, og du ikke kan undgå slaget, skal du udånde al luften fra lungerne med den mest skarpe bevægelse. Det vil være meget lettere at slå et hit i denne position.

Trin 4

Forbered din torso metodisk på mulige slag. Arbejd dine mavemuskler og andre muskelgrupper for at beskytte dine indre organer mod skader. Desuden, jo oftere du bliver ramt, jo hurtigere bliver din krop vant til dem. Dette kaldes på professionelt sprog "fyld corpus". Naturligvis bør slagene ikke være intense nok til ikke at gøre dig uarbejdsdygtig i lang tid.

Anbefalede: