Sådan Vælger Du En Golfklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Golfklub
Sådan Vælger Du En Golfklub

Video: Sådan Vælger Du En Golfklub

Video: Hvordan går man et hul? 2022, December
Anonim

Stokken er den vigtigste hockeyattribut. Klubberne er opdelt i professionel, semi-professionel og amatør. Sidstnævnte er ofte lavet af krydsfiner, de er billige, men de bryder ofte. Den første og den anden er allerede lavet af lette og holdbare træsorter dækket med en særlig belægning af kulfiber for styrke. Hvordan vælger jeg en golfklub? Lad os vende tilbage til dette spørgsmål efter et kort historikforløb.

Sådan vælger du en golfklub
Sådan vælger du en golfklub

Instruktioner

Trin 1

Tidligere bestod golfkøllerne af et træhåndtag og en krog, der var bøjet i en bestemt vinkel og ikke havde nogen afrundinger. Mange hockeyspillere har håndformet disse pinde. Men disse klubber var skrøbelige og brød fra pludselige bevægelser og slag.

Trin 2

I dag stilles andre krav til hockeysticks. En af dem er balance. Når du vælger den rigtige klub til dig selv, skal du være særlig opmærksom på denne parameter. Når den er tilsluttet håndtaget, bør krogen ikke opveje, ellers vil det være svært at kontrollere pinden.

Trin 3

Elasticitet skal også ses på. Gode ​​golfklubber har nu specielle områder på håndtaget. Ved at klikke på disse zoner kan hockeyspilleren opnå den største styrke og nøjagtighed af skuddet. Således fungerer forskellige dele af grebet i forskellige tilstande. Når du vælger din golfklub, skal du prøve at bøje den. Stokken skal ikke bøje på samme måde alle steder. På grund af de forskellige materialer i pinden skal bøjningen være uensartet. Når du går ned mod krogen, bliver håndtaget tyndere. En pind som denne vil gøre det lettere for dig at kontrollere pucken og dine skud.

Trin 4

På trods af mange ændringer er stokken stadig den hyppigst ødelagte hockeyspil. Så tag dig tid til at vælge det. Stokken skal matche din krogen krumning og længde. Den optimale længde af klubben er op til næsen på en person, der står i almindelige sko.

Trin 5

Hvis du ikke kan finde en pind, der slet ikke glider i din hånd, skal du ikke bekymre dig. Håndtaget kan pakkes i hele sin længde med skridsikker elektrisk tape på ethvert sted, der passer dig.

Trin 6

Hvis du vælger en golfklub til dit barn, skal du huske følgende: voksne matcher ikke barnets højde med en golfklub, så du behøver ikke tage dem. Derudover skal du købe en lige krog til dit barn, især hvis de lige er begyndt at spille hockey. Så får dit barn tid og mulighed for at beslutte sig for grebet.

Populær af emne.