Sådan Spoles En Golfklub Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spoles En Golfklub Tilbage
Sådan Spoles En Golfklub Tilbage

Video: Sådan Spoles En Golfklub Tilbage

Video: Sådan Spoles En Golfklub Tilbage
Video: How to EXTEND your Golf Clubs at Home | Golf Club Repair 2024, Kan
Anonim

Professionelle hockeyspillere spoler tilbage med et specielt bånd ikke kun pindens krog, men også dets håndtag (øvre greb). Krogen er pakket ind fra hæl til tå i et lag. Farven på båndet er normalt sort. Denne vikling øger stick-to-puck-grebet. I dag vil vi se på den mest almindelige måde at spole tilbage på klubben, som bruges til at forhindre klubben i at glide ud af spillerens hænder.

Sådan spoles en golfklub tilbage
Sådan spoles en golfklub tilbage

Instruktioner

Trin 1

Fastgør båndet helt øverst på klubben, og spol ca. 20 centimeter fra rullen, men vik ikke rundt om klubben endnu.

Trin 2

Stræk det uindpakket stykke tape, mens du vrider det som vist på figuren. Bemærk, at båndet er snoet på en sådan måde, at resultatet er en "pigtail".

Trin 3

Derefter vikles den resulterende "pigtail" rundt om klubben. Bemærk, at afstanden mellem svingene skal være ca. 3-5 centimeter. Længden af selve viklingen kan variere fra 15 til 20 centimeter. Det hele afhænger af det personlige valg af hockeyspilleren, hvor meget bølgepap han foretrækker.

Trin 4

Drej derefter båndet op og ned til bunden af håndtaget uden at dreje det. Bemærk, at båndet skal vikles med en overlapning, så der ikke er "manglende" pletter.

Trin 5

Når du kommer til toppen, skal du spole båndet tilbage flere gange i den sidste drejning. Således får du en holder, der forhindrer klubben i at glide ud af dine hænder i det mest uhensigtsmæssige øjeblik.

Anbefalede: