Sådan Får Du En Fast Mave Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Fast Mave Tilbage
Sådan Får Du En Fast Mave Tilbage

Video: Sådan Får Du En Fast Mave Tilbage

Video: Sådan Får Du En Fast Mave Tilbage
Video: Стройнее ноги за 10 дней! Потерять жир бедра! 8 минут домашней тренировки 2024, April
Anonim

En stram og fast mave er altid vigtig. Men efter fødslen, undertiden på grund af en skarp vægtændring, og lige med alderen strækker musklerne på underlivet sig, huden falder og bliver slap. For at forhindre at dette sker, skal du prøve at holde dig i form og kun bruge 25-30 minutter om dagen til din krop.

Sådan får du en fast mave tilbage
Sådan får du en fast mave tilbage

Er det nødvendigt

  • Til opskrift nr. 1:
  • - 4 spiseskefulde baby creme;
  • - 5 kapsler E-vitamin
  • - 5 kapsler A-vitamin
  • - 6-8 dråber orange olie
  • - 1 spsk. vegetabilsk olie;
  • - 2 tsk grøn te (planteekstrakt uden tilsætningsstoffer).
  • Til opskrift nr.2:
  • - 15 g tør gær (bryggerier)
  • - 4 tsk tung fløde;
  • - 4 tsk flydende honning.

Instruktioner

Trin 1

For at opnå det bedste resultat skal kampen for en smuk og elastisk mave udføres på en omfattende måde: kosmetik, massage, motion, kontrastbruser osv.

Trin 2

Start med simpel træning. Gå lidt før klassen (1-2 minutter). Udfør bøjninger. Ret dig op, stræk armene lidt, løft dem op. Sæt dine fødder skulderbredde fra hinanden, hold hænderne på dit bælte. Læn dig fremad parallelt med gulvet for at tælle 1-2. Ret op ved 3-4. Yderligere, på samme måde, vippes til højre, venstre, tilbage. Lav 1-2 vip til hver side.

Trin 3

Øvelse 1. Lig på en fast overflade, på ryggen, ret dine arme og ben. Løft dine ben jævnt uden at bøje sig på knæene, indtil der er dannet en ret vinkel med kroppen. Hold dine ben lodret i 10-15 sekunder, og sænk dem derefter. Gentag 5-6 gange.

Trin 4

Øvelse 2. Resterende på gulvet, stræk dine lige ben fremad og fix dem. Læg dine hænder bag hovedet, og løft den øverste halvdel af kroppen uden at bøje ryggen, og prøv at nå dine knæ med panden. Hvis du har svært ved at holde dine hænder bag hovedet, kan du placere dem langs kroppen og trække dem fremad, når du løfter torsoen. Lav 7-10 elevatorer.

Trin 5

Øvelse 3. Fortsæt med at ligge på ryggen, stræk dine ben og ret, læg dine hænder på gulvet og spred dig let. Løft langsomt dine ben, indtil de danner en ret vinkel med kroppen, og sænk dem derefter forsigtigt til venstre. Løft og sænk dem til højre igen. Løft igen, sænk det fremad. Udfør denne øvelse 5-6 gange.

Trin 6

Øvelse 4. I liggende stilling skal du bøje knæene og placere dine fødder på gulvet. Løft din overkrop med dine hænder bag hovedet, og rør din venstre albue til dit højre knæ. Gå ned på gulvet. Løft den øverste halvdel af kroppen igen og berør albuen på højre hånd til venstre knæ. Gentag øvelsen 6-8 gange.

Trin 7

Efter fysisk aktivitet skal du tage et kontrastbruser og gnide grundigt kroppen med en hård vaskeklud.

Trin 8

Brug specielle cremer til yderligere næring og fugtgivende hud på maven. Du kan selv lave en sådan creme. Tag 4 spiseskefulde. almindelig babycreme. Klem 5 kapsler vitamin E og A. i den. Tilsæt 6-8 dråber appelsin og 1 spsk. vegetabilsk olie, 2 tsk. pulveriseret grøn te (kakao). Bland alt grundigt. Påfør cremen på dit maveområde efter brusebad, under massage og inden sengetid.

Trin 9

Massage hjælper med at genoprette hudens elasticitet og fasthed. Stå lige op, smør maveområdet godt med creme. I glatte cirkulære bevægelser skal du flytte din håndflade over den og gradvist øge diameteren på hver efterfølgende cirkel. Når du når området til solplexus, skal du begynde at reducere diameteren af den cirkulære bevægelse. Gentag denne cyklus 3-4 gange.

Trin 10

Læn dig let fremad og ælt din mave med håndfladerne i 1-2 minutter. Ret dig derefter op og tag et par blide slag med uret.

Trin 11

Klem din hånd i en knytnæve og knogler, udfør ikke meget kræfter, udfør lodrette bevægelser på underlivet i 1-2 minutter.

Trin 12

Forbind tommelfingeren og pegefingeren på begge hænder for at danne en trekant. Anbring det i underlivet, og løft det langsomt op, når du anvender kraft. Glat derefter huden ud med dine tommelfingre, og arbejd nedad. Udfør 2-3 bevægelser op og ned på hvert område af huden i underlivet.

Trin 13

Kosmetiske masker og skrubber hjælper med at forbedre hudens tilstand og øge dens tone. De produkter, du har brug for, præsenteres i en bred vifte på mange apoteker. Hver af dem ledsages normalt af detaljerede brugsanvisninger og en beskrivelse af eventuelle bivirkninger. Hvis du af en eller anden grund ikke kan købe dem, skal du forberede dig selv ved hjælp af de mange opskrifter på traditionel medicin.

Trin 14

For eksempel strammer gærmaske porerne godt og stimulerer blodcirkulationen. Hæld gær i en dyb skål og dæk med fløde, rør og lad den stå i 10 minutter. Tilsæt honning, bland grundigt og lad i yderligere 20 minutter. Det tilrådes at lave en maske inden sengetid 3-4 gange om ugen.

Anbefalede: