Sådan Kommer Du Tilbage I Form

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Tilbage I Form
Sådan Kommer Du Tilbage I Form

Video: Sådan Kommer Du Tilbage I Form

Video: Muscle Memory: Sådan kommer du tilbage i form 2022, December
Anonim

Til tider kan enhver atlet opleve forstuvning, skade eller sygdom. Som et resultat kan du hurtigt miste din fysiske form. Selvom der er flere enkle metoder til at gendanne den tidligere tilstand.

Sådan kommer du tilbage i form
Sådan kommer du tilbage i form

Instruktioner

Trin 1

Gå tilbage til den samme træningsrytme. Følg den samme daglige rutine, som du havde før din skade eller sygdom. Gå i seng og vågn op på samme tid. Få mere hvile mellem træning. Lav en måltidsplan, og følg den tydeligt. Kort sagt, begynd at gradvist komme sig.

Trin 2

Spis bedre for at genoprette energitab. Spis mere protein, kulhydrater, fiber. Til disse formål er følgende produkter egnede: mælk, forskellige kornprodukter, hytteost, rosiner, nødder, honning, fisk osv. Glem ikke yderligere sportsernæring, som hjælper med at forsyne kroppen med alle de nødvendige mikronæringsstoffer. For eksempel vil 30 gram kreatin om dagen være med til at fremme hurtig genopretning og udvikling af udholdenhed.

Trin 3

Start med let træning i udholdenhed eller teknik. Selvfølgelig skal du ikke straks knytte næverne og skynde dig i kamp, ​​da kroppen endnu ikke er vant til den dødelige belastning. I 1-2 uger træner du halv styrke efter alle anbefalinger fra din læge og træner. Hvis du gør det selv, så se din egen sundhedstilstand uden at gå for langt i træning.

Trin 4

Kør ekstra kryds. Jogging 2-3 gange om ugen hjælper med at genoprette muskeltonus og udholdenhed. Kør dem i et roligt tempo og glem ikke det forbedrede drikke regime. Efter en vis pause skal du drikke 500 ml mere vand end før. Det vil hjælpe med at rense kroppen for akkumulerede toksiner og toksiner.

Trin 5

Besøg badehuset og swimmingpoolen. I slutningen af ​​ugen er det nyttigt at dampe i 1-2 timer afhængigt af graden af ​​stress. Badet hjælper dig med at komme dig, rense de indre organer og give din træningscyklus energi. Efter en varm session, svøm et par minutter i poolen. Disse vandbehandlinger hjælper også med at lindre muskelsmerter.

Populær af emne.