Hvad Er Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Træning
Hvad Er Træning

Video: Hvad Er Træning

Video: Hvad Er Træning
Video: Hvad er den bedste kondi-træning? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Fra folk, der er involveret i sport, og som ønsker en sund livsstil, kan du ofte høre det mærkelige ord "træning". Hvad betyder det: en almindelig træning eller et helt kursus i sportens verden? Begge.

Hvad er træning
Hvad er træning

Træning som en træning

Ordet træning kom til os fra engelsk, og du kan være sikker på, at det i den nærmeste fremtid vil vises selv i officielle ordbøger, sådan træning bruges af sportsfolk. Bogstaveligt oversat betyder træning træning. Oprindeligt betød ordet en helt almindelig fitnessøvelse i et fitnesscenter, hvor der er træningsmaskiner og håndvægte. Men ordet træning har fået en sådan popularitet i Rusland og i verden slet ikke på grund af dets direkte betydning. Der er yderligere to begreber forbundet med det: street træning og ghetto træning. Deres betydning er temmelig tæt, dette er street-træning, som udføres uden for "mainstream" -maskinerne og ikke adlyder noget fitness-system. Da træningen er gade, bruger den sin egen vægt, forskellige tværstænger, ujævne barer og generelt alt, hvad der findes på gaden, herunder strukturelle elementer ved offentlige transportstop (ikke i Rusland). Vi kan sige, at en træning er en gård træning. Også dette ord bruges i betydningen af "hjemmetræning", når alle slags genstande, der er tilgængelige derhjemme, bruges i stedet for motionsmaskiner. For eksempel har du ikke en gulvhagerbjælke fra liggende stilling? Tag to stole og læg en moppe på dem.

I Rusland har gamle legepladser med vandrette stænger, metalstiger og bjælker vundet særlig popularitet som et sted til træning.

Træning som bevægelse

I vores land fik ordet "træning" (nogle gange skriver de "træning", men dette er ikke helt sandt) hurtigt en særlig betydning. Så de begyndte at kalde ikke så meget selve træningen som livsstilen og løbet af gratis fitness. Træningsfilosofien blev udviklet i 2009 af medlemmer af fitnessfællesskabet One More Day.

Målet med fitnesskurset er at vise folk, at det er let at være stærk og sund, for dette behøver du ikke bruge penge på klubber og træningsudstyr. Du kan træne hvor som helst, alle kan gøre det.

Træningssystemet er baseret på tre principper. Første princip: lyt til din krop og vælg det bedste til det. Forskellige træningsprogrammer og øvelser er velegnede til alle, så for at vælge, hvad der fungerer bedst for dig, skal du bare være opmærksom på, hvordan du har det med træningen. Grundlæggerne af træningen snakker også om det faktum, at du kan opgive selve ideen om at tælle sæt og reps, og bare gøre øvelsen, indtil du bemærker, at du arbejder til grænsen for din styrke. Dette er hvad resultater og fremskridt betyder. Andet princip: brug din fantasi. Kom med nye øvelser! Brug alle møbler til dem. Kroppen vænner sig hurtigt til den monotone belastning, så giv den ikke en chance for at justere. Det tredje princip: det vigtigste er ikke hvor meget, men hvordan. Gør hvert sæt korrekt og med koncentration, dette er meget vigtigere end antallet af gentagelser. Dette er den taktik, der gør dig stærkere.

Anbefalede: