Hvilket Sæt Træning Er Nødvendigt For En Stepper

Indholdsfortegnelse:

Hvilket Sæt Træning Er Nødvendigt For En Stepper
Hvilket Sæt Træning Er Nødvendigt For En Stepper

Video: Hvilket Sæt Træning Er Nødvendigt For En Stepper

Video: Hvilket Sæt Træning Er Nødvendigt For En Stepper
Video: 10 Min Intro Stepper Machine Workout for Beginners 2024, April
Anonim

For at holde din figur i god form er mange forskellige simulatorer opfundet. Stepper er for nylig blevet en af kvindernes favoritter. Når alt kommer til alt arbejder han på mange dameres problemområde - ben og hofter.

Hvilket sæt træning er nødvendigt for en stepper
Hvilket sæt træning er nødvendigt for en stepper

Instruktioner

Trin 1

Eksperter tilskriver stepper til kardiovaskulært udstyr. Når man træner på det, foretager en person bevægelser som om man klatrer op ad en stige, deraf navnet på simulatoren. Stepperen hjælper med at gøre balder og kalve smukke, tabe sig, det får alle menneskekroppens systemer til at arbejde aktivt.

Trin 2

Stepperens enhed er enkel: det er en maskine med to pedaler. Når du træner på simulatoren, er to typer belastning mulig: justerbar og ureguleret. Du kan styre belastningen på steppere, som ud over to pedaler også har gelændere samt en computer. Han hjælper faktisk med at justere kadence. På sådanne simulatorer kan du finde en enhed til måling af puls.

Trin 3

En enklere mulighed for at øve er en mini-stepper. Den har ikke gelændere, og der findes heller ikke en computer på denne model. Der er kun en tæller, der viser antallet af skridt taget, tid og forbrændte kalorier. Sådanne simulatorers pedaler kan være indbyrdes afhængige og uafhængige. I den anden version har eleven evnen til at justere belastningen for hvert ben. Med et sammenkoblet pedalslag er der større belastning på leddene, men sådanne stepper er lettere at bruge.

Trin 4

Det er sikkert at bruge stepperen, selvom der ikke er gelændere på den. Men mange eksperter bemærker, at tilstedeværelsen af gelændere på simulatoren hjælper med at træne ikke kun musklerne i benene, men også hele skulderbæltet. En stepper med ekspanderhåndtag kan betragtes som en mellemliggende mulighed for lektier. Det tager lidt plads, er billigt og bruger den maksimale mængde muskler under træning.

Trin 5

For at træning på stepperen skal bære frugt, skal du gøre det korrekt. Hver træning skal starte med en lille opvarmning, der varmer musklerne op. For de mennesker, der ikke har været involveret i fysisk aktivitet før, skal du starte øvelser på stepperen fra 5-7 minutter og gradvist øge tiden, indtil træningen varer 30-40 minutter. Eksperter siger, at for at tabe sig på en stepper, skal du gøre mindst en og en halv time om ugen. Det kan enten være 2 træningsprogrammer på 45 minutter hver eller daglige øvelser. Desuden bemærkes det, at korte, men konstante træningsprogrammer er lige så effektive som timesæt. Derfor betragtes det optimale træningskompleks på stepperen som daglige klasser på 15-20 minutter. Efter dem skal du helt sikkert strække dig.

Anbefalede: