Hvordan Er FIFA Verdensmesterskabet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Er FIFA Verdensmesterskabet
Hvordan Er FIFA Verdensmesterskabet

Video: Hvordan Er FIFA Verdensmesterskabet

Video: Hvordan Er FIFA Verdensmesterskabet
Video: European Play-off Draw & Intercontinental Play-off Draw | FIFA World Cup Qatar 2022 2024, April
Anonim

FIFA World Cup afholdes hvert fjerde år og er den mest prestigefyldte turnering i denne sport. Mange hold fra forskellige dele af verden kæmper for retten til at deltage i den sidste del af mesterskabet.

Hvordan er FIFA verdensmesterskabet
Hvordan er FIFA verdensmesterskabet

Instruktioner

Trin 1

På trods af at den sidste del af verdensmesterskabet finder sted hvert fjerde år sammen med de kvalificerende kampe, fortsætter turneringen i tre år. Mindst seks år før mesterskabet startes, bestemmes det land, hvor det afholdes, forberedelsen til mesterskabet begynder. Værtslandet får automatisk en plads i den sidste del af turneringen, hundredvis af hold kæmper om de resterende 31 billetter. For eksempel deltog 204 hold i verdensmesterskabet i 2010.

Trin 2

Antallet af pladser, der er tildelt til deltagelse i planetens fodboldmesterskab, er ikke det samme for forskellige fodboldforbund og bestemmes af en række indikatorer. I 2010 blev Europa således tildelt 13 pladser, Nord- og Sydamerika - 8. Fem pladser gik til Afrika og fem - Asien og Oceanien. Disse pakker blev spillet i indenlandske kvalifikationer. Ifølge resultaterne af kvalifikationsrunden til verdensmesterskabet i 2010 lykkedes det ikke det russiske landshold at komme ind i sin sidste del.

Trin 3

Den sidste turnering finder sted over en måned. I den første fase er toogtredive hold opdelt i otte kurve med fire hold, hvor de "seedede" (stærkeste) deltagere får de første placeringer i deres grupper. Dette gøres, så de stærkeste hold ikke mødes med hinanden i gruppespillet i finalen. Samtidig har selv det svageste hold en chance for at nå finalen og vise et godt spil.

Trin 4

Hver gruppe har en turnering med tre runde - dvs. hvert hold spiller en kamp med tre andre. Som et resultat går de to første hold fra hver gruppe videre til næste runde.

Trin 5

På næste trin begynder de resterende 16 hold at spille om eliminering - taberen forlader turneringen. Den eneste undtagelse er kampen om tredjepladsen mellem de to hold, der tabte semifinalen. Vinderen af mesterskabet bærer titlen verdensmester i de næste fire år. I 2010 var det det spanske landshold, der besejrede det hollandske hold i finalen. Tredjepladsen blev taget af det tyske landshold.

Trin 6

Verdensmesterskabet i 2014 afholdes i Brasilien, kvalifikationsrunden i den europæiske del af turneringen vil blive afholdt fra 7. september 2012 til 19. november 2013. Som i det forrige mesterskab kommer 13 hold fra Europa til den sidste del af verdensmesterskabet.

Anbefalede: