Hvilke Elementer Kan Laves På Den Vandrette Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Elementer Kan Laves På Den Vandrette Bjælke
Hvilke Elementer Kan Laves På Den Vandrette Bjælke

Video: Hvilke Elementer Kan Laves På Den Vandrette Bjælke

Video: Hvilke Elementer Kan Laves På Den Vandrette Bjælke
Video: Splittet personlighed! Hvem er dette nye barn?! Znak-teamet reddede nykommeren fra haderne! 2024, April
Anonim

Den vandrette stang er en tværstang fastgjort til to lodrette stolper i en højde på ca. 3 meter. På trods af sin enkelhed fortsætter antallet af elementer, der kan udføres på det, med at stige. Men der er grundlæggende, hvorpå resten er bygget.

Hvilke elementer kan laves på den vandrette bjælke
Hvilke elementer kan laves på den vandrette bjælke

Instruktioner

Trin 1

Klasser på den vandrette bjælke er ikke kun beregnet til musklerne i arme eller mave, men også til alle andre. Selv nogen, der aldrig har gjort dette før, kan mestre dem.

Trin 2

Den første og mest berømte øvelse til at begynde med er stretching. Ud over at styrke musklerne har de en gavnlig effekt på tilstanden af rygsøjlen, ryggen og kroppen generelt. Hvis du aldrig har strakt før, skal du afveje den vandrette bjælke og øge tiden. Husk at holde bjælken under din hage. For at gøre dette skal du hoppe eller bede en ven om at hjælpe dig. Når denne handling ikke er vanskelig for dig, så prøv at trække op. Ikke nødvendigvis meget. Start lille. Det vigtigste her er regelmæssighed. I en måned er det meget muligt at øge mængden fra 2-3 til 10-12 gange.

Trin 3

Den opadvendte lift er den enkleste handling, der kan udføres, når antallet af strækninger når 6-8 gange. For at gøre dette skal du svinge lidt og smide dine ben over stangen. Det vigtigste er at bringe dem til en lodret position, hvorefter de selv ruller over den vandrette stang.

Trin 4

Når du strækker dig 10 gange, er det værd at mestre udgangen med styrke på den ene og begge hænder. For at gøre dette skal du trække dig op, lave et flag på tværstangen. Dette vil være din dominerende hånd vinkelret. Kast derefter en til og lav det sidste strejf. Motion med begge arme er sværere, da det kræver skarpere og hurtigere bevægelser.

Trin 5

Admiralens udgang skal ske, når de tidligere elementer er mestret. Grib stangen med den ene hånd lige og den anden med omvendte greb. Træk op og læg flagget på med din dominerende hånd. Drej din krop 180 grader, mens du placerer din anden hånd på baren. Således finder du dig selv med ryggen til den vandrette bjælke. Det er kun at tage ud med magt og sætte sig ned. Efter de første øvelser kan hænderne gøre ondt, men det er normalt. Over tid vil de vænne sig til det, og øvelsen vil være let.

Trin 6

Det er også værd at være opmærksom på "solen" og "månen". De repræsenterer sving rundt om baren på glatte arme. "Solen" vendes fremad, "månen" - tilbage. Det sidste element anses for at være lettere, da det er lettere at hjælpe med benene i lodret stilling til nedre ryg. Denne øvelse skal udføres fra den position, der indtages efter at have afsluttet med magt. Derudover anbefales det ikke at udføre det uden forsikring.

Anbefalede: