Sådan Pumpes Et Bredt Bryst Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Et Bredt Bryst Op
Sådan Pumpes Et Bredt Bryst Op

Video: Sådan Pumpes Et Bredt Bryst Op

Video: Sådan Pumpes Et Bredt Bryst Op
Video: AS COISAS FICARAM PICANTES NESSE VIDEO 😈 2024, Kan
Anonim

Et bredt bryst er et tydeligt tegn på en grundig undersøgelse af hele kroppen. Hun ser meget imponerende ud på en muskuløs torso. Det er vigtigt at forstå, at det er et enormt lag af muskler, der skal pumpes gennem et bestemt system.

Sådan pumpes et bredt bryst op
Sådan pumpes et bredt bryst op

Er det nødvendigt

  • - gskamya;
  • - vægtstang
  • - pandekager
  • - håndvægte
  • - stativer
  • - diæt
  • - sports ernæring.

Instruktioner

Trin 1

Udfør en medium greb bænkpresse. Dette er en grundlæggende grundlæggende øvelse til pumpning af bredt bryst. Gør det med et medium greb i første fase. Lig på en vandret bænk, tag fat i skallen med et greb ovenpå. Placer dine hænder på skulderhøjde. Løft stangen, og sænk den under indånding. Når du ånder ud, skal du klemme toppen og returnere den til stativerne. Udfør derefter denne øvelse også med en bred armposition. Antallet af gange i fremgangsmåden er fra 5 til 10, afhængigt af projektilets vægt.

Trin 2

Lav en pullover med en tung håndvægt. Lig på en vandret bænk igen med hovedet på kanten. Sænk dine fødder ned på gulvet. Tag en tung håndvægt i begge hænder og løft den med begge hænder over hovedet. Bring det langsomt ind ved halsen og løft det til startpositionen, mens du ånder ud. Gør dette 10 gange i 3 sæt.

Trin 3

Rout håndvægte. Tag den samme torsoposition som ved den forrige øvelse, tag kun en håndvægt i hver hånd. Spred dine arme ud til siderne for at mærke spændingen i dine brystmuskler. Returner dem til deres oprindelige position. Gør alt langsomt og omhyggeligt. Udfør mindst 10 gange i 4 sæt.

Trin 4

Gentag vægtstangen og håndvægten på en skråbænk. Dette er til pumpning af det øvre bryst. Det er vigtigt at sikre, at det er proportionalt udviklet og ikke kun bredt foldet. Princippet om udførelse og antallet af tilgange er identiske i tilfælde af en vandret bænk. Husk, at bænken skal vippes ca. 75 grader.

Trin 5

Spis en diæt med højt kalorieindhold under dit træningsregime. På trods af at du pumper dine brystmuskler, skal du aldrig glemme at du bygger din krop. Til dette er der konstant brug for energi fra de fødevarer, der er til stede i kosten. Spis 5-6 gange om dagen og glem ikke sportsernæring. Det vil fremskynde pumpeprocessen for brede bryster.

Anbefalede: