Sådan Gør Du Body Revolution-programmet Fra Gillian Michaels

Sådan Gør Du Body Revolution-programmet Fra Gillian Michaels
Sådan Gør Du Body Revolution-programmet Fra Gillian Michaels

Video: Sådan Gør Du Body Revolution-programmet Fra Gillian Michaels

Video: Sådan Gør Du Body Revolution-programmet Fra Gillian Michaels
Video: Джиллиан Майклс революция тела фаза 2 На русском Jillian Michaels 2024, Kan
Anonim

Jillian Michaels er en verdenskendt fitness træner. Denne utroligt smukke kvinde med en mejslet krop er betroet af millioner af mennesker på planeten, fordi hun selv gik gennem stien til at tabe sig i sin ungdom. Gillians træningsvideoer giver virkelig gode resultater, hvis du holder dig til træningsplanen og andre anbefalinger fra en fitnessekspert.

Jillian Michaels
Jillian Michaels

Gillian Michaels er kendt for reality-showet Lost Most, forfatter til bøger om fitness og sund kost, og har udviklet flere træningsvideoer. Hvert program er rettet mod at forbrænde fedt og udvikle muskelkorsetten. En af de lyseste bestsellere er "Body Revolution" træningen, hvor du kan gøre din figur smuk på kort tid.

Body Revolution eller "Body Revolution" har skabt et stænk, siden starten i 2012 er det blevet et yndlingsprogram for folk, der slipper af ekstra pund. Ligesom Gillians andre videoer er dette projekt komplekst - Michaels tvinger dig til at arbejde igennem alle problemområderne.

I modsætning til andre fitness-træneres forslag vil Gillian Michaels 'Body Revolution ikke kede sig selv efter et par uger. Cyklussen er varieret og er designet i 90 dage. Det vil sige en fase i en måned. Hver fase indeholder 4 styrke og 1 cardio træning. Power dem er designet til at arbejde med den forreste del af kroppen og med bagsiden.

For at begynde at øve "Body Revolution" skal du forberede det enkleste udstyr - håndvægte, et tæppe, og senere har du brug for en ekspander. Hvis tempoet, der er indstillet fra de første lektioner, synes let, kan du gå direkte til anden fase af klasser med Gillian. Michaels anbefaler at træne 6 dage om ugen med søndag fri. Det vil være muligt at opnå effekten ved at skifte styrke foran og bagpå med cardiobelastninger.

Funktioner i Body Revolution-programmet

Ligesom andre programmer fra Gillian Michaels inkluderer Body Revolution en obligatorisk opvarmning og afkøling. Resten af øvelserne er cirkulære, gentaget under lektionen. Træningsvideoen er velegnet selv for begyndere, i løbet af lektionerne vil det være muligt at starte processen med at forbrænde fedt, gøre kroppen mere fremtrædende og eliminere de mindste figurfejl.

Sensationel kropsrevolution er velegnet til både mænd og kvinder. Under lektionen giver underviseren råd om, hvordan man reducerer eller øger belastningen. Derfor vil hver studerende finde den bedste mulighed for sig selv.

For at Body Revolution kan levere det, vi ønsker, er det vigtigt at genoverveje ernæring ud over at træne til transformation. For at gøre dette skal du udarbejde en kompetent diæt under hensyntagen til dit kalorie- og vægtbehov i begyndelsen af træningen. Standardanbefalinger vedrører øget forbrug af rent vand - 2 liter om dagen, undgå sene middage, fede, røget, alt for salt og andre usunde fødevarer. Det er også nødvendigt at spise ofte og i små portioner, dette hjælper med at fremskynde stofskiftet.

Efter at have afsluttet "kroppens revolution" vil du bemærke, hvordan dine mavemuskler er strammet, dine hofter og ben er blevet mere slanke. Og hvis denne cyklus af lektioner med Gillian Michaels ikke var nok for dig, vil du stadig arbejde, for eksempel på maven, du kan foretrække andre trænerprogrammer - "Flad mave", "Ingen problemområder", "Slank tal om 30 dage og andre. ".

Anbefalede: