Hvordan Man Kan Slå En Forsvarer

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slå En Forsvarer
Hvordan Man Kan Slå En Forsvarer

Video: Hvordan Man Kan Slå En Forsvarer

Video: Hvordan Man Kan Slå En Forsvarer
Video: Befalingsmand i felten 2024, April
Anonim

Den smukkeste ting i fodbold er resultattavlen. For at det skal være i dit hold, skal du score flere mål, end din modstander gjorde. For at nå dette mål skal du vide nøjagtigt, hvordan du korrekt kan slå forsvarerne og sende bolden i nettet.

Hvordan man kan slå en forsvarer
Hvordan man kan slå en forsvarer

Instruktioner

Trin 1

Hold altid øje med forsvarernes position på banen. For effektivt at slå dine modstandere skal du se nøjagtigt, hvor de er i øjeblikket. Hvis de er langt væk fra deres mål eller er langt fra hinanden, har du i øjeblikket alle chancer for hurtigt at score på kontraangrebet. I dette tilfælde er det ret nemt at slå dem, hvis du går gennem centrum, og dine holdkammerater hjælper dig langs flankerne.

Trin 2

Slå forsvareren en efter en og gå væk fra ham i fart. Hvis du dribler, og en modstander rejser sig mod dig, kan du cirkulere ham fra enhver side, kaste bolden mellem dine ben eller skubbe den tilbage med din krop. Når du har gennemført et af disse elementer, skal du hurtigt bevæge dig væk fra det så hurtigt som muligt.

Trin 3

Udfør kombinationer med din holdkammerat. Hvis du ikke dribler alene, og dine partnere er placeret i nærheden af dig (bag, foran eller på flankerne), skal du give pasningen til en af dem og løbe ud i det åbne rum. Få et pas fra din holdkammerat og skub dig væk fra fjendens forsvarere.

Trin 4

Kast bolden over forsvarerne. Dette er en anden, men ret risikabel mulighed for at overspille modstanderen. Så snart du ser en spiller på dit hold åbne sig, skal du kaste bolden over forsvarerne ind i hans område. I et vellykket scenarie vil han samle bolden og fortsætte dit holds angreb og afslutte det med en scoret bold. Sørg for, at han ikke er på offside-linjen. I dette tilfælde registreres en offside position, og du bliver nødt til at returnere bolden til din modstander.

Trin 5

Slå bolden langvejs fra, så forsvarerne ikke engang kan opfange den. Tag så mange skud som muligt på målet fra en fjern position. I dette tilfælde behøver du ikke engang at slå dine modstandere. Gør dette så ofte som muligt. Dette vil simpelthen afskrække fjendens forsvarere, og mængden vil oversættes til kvalitet.

Trin 6

Udnyt huller i dit forsvar. Den mest almindelige situation, der opstår ved modstanderens mål, er åbne zoner mellem forsvarslinjen. Se efter hende, når du nærmer dig strafområdet, og brug straks din numeriske fordel. Derefter har forsvarerne simpelthen ikke tid til at tage bolden væk, og du vil let gøre din position til en acceptabel score på resultattavlen.

Anbefalede: