Hvordan Man Kan Slå En, Der Er Stærkere End Dig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slå En, Der Er Stærkere End Dig
Hvordan Man Kan Slå En, Der Er Stærkere End Dig
Video: Hvordan Man Kan Slå En, Der Er Stærkere End Dig
Video: To saltede fisk. Ørred. Hurtig marinade. Tør ambassadør. Sild. 2023, Februar
Anonim

Det viser sig allerede, at der ikke er identiske mennesker i fysisk forstand, og nogle gange er du nødt til at beskæftige dig med en mere seriøs og magtfuld fjende.

Desuden handler spørgsmålet her ikke engang om sport. Der er mennesker, der simpelthen er psykologisk stærkere, de har stærkere nerver.

Så hvad kan en svagere modstander gøre?

Hvordan man kan slå en, der er stærkere end dig
Hvordan man kan slå en, der er stærkere end dig

Er det nødvendigt

Konstant træning

Instruktioner

Trin 1

Hver atlet udvikler sig ikke kun, hvis han konkurrerer med en stærkere rival, sådan er mønsteret. Der er ingen vej væk fra dette. Dette er først og fremmest nødvendigt for fremskridt i en eller anden retning af sport og ikke kun.

Der er nogle stærke tip, der kan anvendes i forskellige situationer, hvad enten det er sparring i træning, løb på et stadionbane, svømning i en pool eller kæmper i et gadekamp. At kende og anvende disse strategier, kan du stole på succes i en bestemt kamp, ​​selvom din modstander tydeligvis er stærkere.

1. Først skal du bare tænke og analysere: din modstander kan ikke overgå dig i alle henseender, han skal have en "akilleshæl" - hans svage punkt. Dette er hvad du skal fokusere på. Hvis han for eksempel er overvægtig, sænkes hans reaktion. Også, han er muligvis ikke så hård som dig - og bruger dette i en bestemt situation.

Trin 2

2. For at besejre en stærkere person på gaden eller i konkurrencer, skal du bare have det dårligt! Måske er denne påstand hacket eller lyder underlig. Men det er ikke sådan! Meget ofte skal du se atleter eller almindelige menneskers absolutte passive holdning, hvilket ikke lover godt. Du vinder kun, når du har en indre sikring, kernen i vinderen er den absolutte sandhed.

Trin 3

3. Det er mindre vanskeligt at besejre en større modstander, hvis du bruger overraskelsesmomentet i dine handlinger. Bare angribe et ubeskyttet sted hurtigt og nådesløst. Og gør det med al din magt! Så har han ikke tid til at tage den modsatte handling. Som et populært ordsprog siger: "Jo større kabinettet er, jo højere falder det!" Dette gælder bare for overraskelsesøjeblikket.

Trin 4

4. Aldrig, aldrig, aldrig miste troen på dig selv! Dette falder indirekte sammen med den psykologiske stemning hos mesteren, men det er et dybere og mere varigt koncept. Du skal leve med denne tro konstant og selv i vanskelige situationer vil det komme din hjælp. Selv når de andre ikke vil tro på dig.

Trin 5

5. Bliv stærkere. Ja. Det er simpelt. For at besejre en mere seriøs modstander skal du selv blive en. Det er i din bedste interesse. At blive stærkere betyder at udvikle sig. Træn hver dag, vær bedre i dag end du var i går. Hvis du ikke gør det, kan ingen hjælpe dig med at vinde! Hovedsejren er sejr over sig selv. Gør noget, så lykkes det!

Populær af emne.