Hvordan Man Kan Slå Alle I Armbrydning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slå Alle I Armbrydning
Hvordan Man Kan Slå Alle I Armbrydning

Video: Hvordan Man Kan Slå Alle I Armbrydning

Video: Hvordan Man Kan Slå Alle I Armbrydning
Video: Hvordan man syer en ribkant i en V-udskæring 2024, April
Anonim

At vinde armbrydning er en kombination af styrketræning og teknik. Der er flere typer angreb, der giver dig mulighed for hurtigt at placere din modstanders hånd på bordet. Hvilken teknik der skal bruges afhænger af din præference og fysiske evne.

Hvordan man kan slå alle i armbrydning
Hvordan man kan slå alle i armbrydning

Instruktioner

Trin 1

Selvom armbrydning ikke er en olympisk sport, er den blevet meget populær. Der er strenge regler for armbrydning, og der pålægges en række begrænsninger for de atleter, der deltager i kampen. Det er forbudt at løfte albuerne fra armlænet, røre deres skuldre eller hoved med underarmene, fjerne deres hånd fra stolpen på bordet osv.

Trin 2

Sejren i armbrydning sikres ved atletens styrke og tekniske træning. Det hele starter med den korrekte startposition - det skal give en sådan position, når armbryderen med den maksimale effektivitet ikke kun kan bruge musklerne i arme og skuldre, men også musklerne i bagagerummet, benene og hans egen vægt.

Trin 3

Grundlaget for sejr i en duel ligger i anvendelsen af mekanikens gyldne regel - "vi vinder i styrke og taber i afstand." Derfor skal du i startpositionen bringe din skulder og underarm så tæt som muligt. Den aktive hånd skal være i midten af bordet.

Trin 4

Kampen begynder med angrebsfasen. Hver af konkurrenterne stræber efter at bringe modstanderens hånd ud i en vinkel på 45 grader i forhold til bordets plan. Der er flere populære angrebsmetoder - overhead, hook and jerk.

Trin 5

Når du angriber over toppen, skal du prøve at dække modstanderens hånd med fingrene. Parallelt med dette skal du trykke på modstanderens fingre og klemme hans hånd. Dette angreb er bedst egnet til folk med stærke fingre.

Trin 6

Når du angriber med en krog, skal du dreje din hånd skarpt, som om du bryder modstanderens hånd. Under denne bevægelse skal hånden dreje i retning af lillefingeren mod sig selv og med tommelfingeren op og ud.

Trin 7

Når du angriber med et tryk, skal du prøve at skubbe armen skarpt fremad ved at bukke dit håndled. Din skulder fortsætter denne bevægelse, hvorefter modstanderens hånd presses ned.

Trin 8

Der er andre angrebsteknikker i armbrydning. Når du angriber med triceps, skal atleten kraftigt bevæge skulderen i modstanderens retning og samtidig trække hånden mod ham. I dette tilfælde indstilles hovedimpulsen ved hjælp af armens ekstensormuskler. I tilfælde af et trækangreb ligger atleten, der bøjer håndleddet, bagover på armen og trækker modstanderens arm mod sig. Der er andre angrebsteknikker i armbrydning. Når du angriber med triceps, skal atleten bevæge skulderen kraftigt i modstanderens retning og samtidig trække hånden mod ham. I dette tilfælde indstilles hovedimpulsen ved hjælp af armens ekstensormuskler. I tilfælde af et angreb ved træk bakker atleten, bøjer hånden, sin hånd og tiltrækker modstanderens hånd til sig selv.

Trin 9

Husk, at angriberens opgave er at bruge den impuls, der er givet i angrebsfasen, så fuldt som muligt og afslutte kampen ved at lægge modstanderens hånd på bordet.

Anbefalede: