Sådan Får Du Din Fysik Til At Passe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Din Fysik Til At Passe
Sådan Får Du Din Fysik Til At Passe

Video: Sådan Får Du Din Fysik Til At Passe

Video: Sådan Får Du Din Fysik Til At Passe
Video: Sådan tiltrækker du lokale gæster til dit hotel eller din restaurant | Din virksomhed i København 2024, April
Anonim

Ønsket om at have en atletisk figur er ikke fremmed for mange. Piger træner vanvittigt pressen eller balderne, drengene løfter vægte i timevis. Men processen med at skabe en smuk figur til nogen er hurtig og vellykket, og for nogen bliver det en reel hovedpine, desuden frugtløs. Dette skyldes primært, at alles tal er forskellige. En differentieret tilgang er nødvendig afhængigt af din naturlige fysik.

Sådan får du din fysik til at passe
Sådan får du din fysik til at passe

Instruktioner

Trin 1

Bestem hvilken kropstype du er. Se på dig selv i spejlet, vær opmærksom på længden af lemmerne, forholdet mellem længden og bredden af kroppen, strukturen af musklerne, ansigtets form.

Trin 2

Hvis du har lange lemmer, smalle aflange palmer og fødder, smalle skuldre og bryst, temmelig kort torso, tynde og aflange muskler, minimalt kropsfedt, er du en ektomorf.

Trin 3

Hvis du har en tæt krop med et højt indhold af subkutant fedt, en blød muskelstruktur, et rundt ansigt, en kort hals, stærke lemmer og et relativt bredt bækken, er du en endomorf.

Trin 4

Hvis du har brede skuldre, en veludviklet thoraxregion, en lang krop, tætte muskler, lange lemmer - er du en mesomorf.

Trin 5

I sin rene form er denne eller den kropstype sjælden. Som regel er to typer kombineret i en menneskelig krop. For eksempel ectomorf og mesomorf. Find ud af, hvilken kropstype der hersker hos dig, og start med at opbygge dit træningsprogram sammen med din diæt.

Trin 6

Træn meget intenst med meget vægt for hurtigt at få muskelmasse, hvis du er en ektomorf. Din træning skal baseres på grundlæggende, højvægtige, lavsættede øvelser. Gå ikke overbord med cardio-aktiviteter som løb, svømning eller aerobic. For aktiv muskelvækst, forbruge en stor mængde proteinrige fødevarer med højt kalorieindhold. Du har brug for et byggemateriale til dine muskler. Tag en lang hvile mellem træningen, så dine muskler har tid til at hvile.

Trin 7

Mesomorphs får hurtigt og let muskelmasse, så de kan være opmærksomme på nøje at træne individuelle muskelgrupper lige fra starten. Sørg for, at dine muskler udvikler sig proportionalt. Sørg for at medtage stretching og cardio træning. Dette gør dine muskler mere elastiske og jævne og forhindrer også ophobning af subkutant fedt. Kosten skal være afbalanceret og komplet. Antallet af kalorier under intens træning kan øges med 200-300 kcal fra gennemsnittet.

Trin 8

At tabe overvægt er hovedopgaven for en atlet med en endomorf fysik. Sørg for at tage cardio dagligt - løb eller cykling i mindst 40 minutter er afgørende for denne kropstype. Træningsprogrammer skal være hurtige med mange gentagelser. Tag ikke en lang hvile imellem, så fedt forbrændes mere intensivt. Reducer det samlede kalorieindhold i din diæt, udelukk ikke mad, men revider bare sammensætningen af retterne.

Anbefalede: