Sådan Får Du Dine Bryster Til At Passe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dine Bryster Til At Passe
Sådan Får Du Dine Bryster Til At Passe
Anonim

Hos hver enkelt kvinde er en række kropsdele attraktive. Nogle har smukke øjne, andre har slanke ben, andre har en fremragende figur. Men det er de storslåede bryster, der mest af alt tiltrækker beundrende mandligt blik. Derfor skal denne del af kroppen gives særlig opmærksomhed. Så vil hun være smuk og elastisk.

Sådan får du dine bryster til at passe
Sådan får du dine bryster til at passe

Instruktioner

Trin 1

Vælg den rigtige bh. Brug ikke stramt eller for løst undertøj - i det første forstyrres blodcirkulationen, i det andet sænker brystet og mister sin form uden at modtage ordentlig støtte. Hvis du spiller sport, skal bh'en være speciel - mere elastisk end normalt.

Trin 2

Massage dagligt for at styrke din buste. Ret en stærk vandstråle til brystområdet under ribben, fra ribben til skuldre og ryg. Og det flere gange. Vandet skal have stuetemperatur. Efter massagen skal du tørre busten med et håndklæde og massere den nærende creme ind i den.

Trin 3

Brug et kontrastbruser til at stramme dine bryster. Skift mellem varmt og koldt vand, vand décolletéområdet og kurverne selv. Afslut altid med en kold strøm. Dette hjælper med at fastgøre dine bryster.

Trin 4

Lav en af de specielle brystøvelser hver dag. Der er mange af dem, du skal bare vælge den rigtige. Som et resultat af regelmæssig øvelse af enkle øvelser bliver musklerne i ryggen og brystet stærke, og bysten bliver tonet.

Anbefalede: