Sådan Får Du Din Appetit Til At Forsvinde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Din Appetit Til At Forsvinde
Sådan Får Du Din Appetit Til At Forsvinde

Video: Sådan Får Du Din Appetit Til At Forsvinde

Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2022, December
Anonim

Overvægt er et problem i det 21. århundrede. Fastfood, et minimum af fysisk aktivitet og meget mere har ført til, at en ud af tre på planeten er overvægtig. Der er et par enkle metoder, der kan hjælpe med at bremse din appetit og normalisere din krop.

Sådan får du din appetit til at forsvinde
Sådan får du din appetit til at forsvinde

Instruktioner

Trin 1

Drik et glas rent vand inden måltiderne. Denne enkle teknik hjælper med at reducere mængden af ​​forbrugt mad - når alt kommer til alt vil du allerede optage en del af maven med vand. Hvis du føler, at dette ikke fungerer, skal du have to briller. Gør dette cirka ti til femten minutter før måltiderne. Men vask ikke mad med vand under dets forbrug, da du vil fortynde mavesaften og forringe fordøjelsesprocessen.

Trin 2

Reducer mavevolumen. Reducer portioner ved at øge hyppigheden af ​​fødeindtagelse. Spis fem til seks gange om dagen, men måltidet skal passe i dine håndflader på én gang.

Trin 3

Forveks ikke sult med tørst. Dette sker ofte - du ser ud til at være sulten og gå tilbage til køleskabet. Faktisk er du måske bare tørstig. Hvis du føler dig sulten en halv time efter at have spist, så prøv at drikke vand. Mest sandsynligt bliver det lettere for dig.

Trin 4

Spis langsomt. Tyg mad grundigt. Jo langsommere du tygger, jo mindre kan du spise. Når alt kommer til alt, sender hjernen et signal til kroppen om mætning inden for 20 - 25 minutter efter start af et måltid.

Trin 5

Spring ikke morgenmaden over. Folk, der springer over deres vigtigste måltider, er ofte overvægtige og har øget appetit hele dagen. Hvis du har svært ved at tvinge dig selv til at spise noget seriøst, så brug et æble og en kop te. Dette vil give dig energi i en halv dag og lindre dig af ukontrollerbar sult.

Trin 6

Udskift et måltid med en grøntsags- eller frugtsalat. For at forbedre fordøjelsen, korrekt mavefunktion er det værd at spise mere frugt og grøntsager. Prøv at spise et par æbler, en tomat og agurk eller andre lette madvarer, når du føler dig sulten. Det tager lang tid at fordøje fiberen og fiberen, de indeholder, så du vil bestemt ikke spise i et par timer.

Populær af emne.