Sådan Dæmpes Din Appetit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Dæmpes Din Appetit
Sådan Dæmpes Din Appetit

Video: Sådan Dæmpes Din Appetit

Video: Sådan Dæmpes Din Appetit
Video: Shish kebab fra Bovine Tongues! Dette vil ikke blive vist til dig! velsmagende, saftig og sund. 2024, April
Anonim

Sandsynligvis drømte alle mindst en gang i hans liv om at tabe et par ekstra pund. Vi begynder at torturere os selv med kostvaner, overdreven sport, når vi bare kunne begynde at være mere opmærksomme på, hvad vi spiser og hvordan. Overdreven absorption af mad fører til fremkomsten af storslåede former, hvorfra vi derefter forsigtigt slipper af med. Hvordan måder du din appetit for at forblive i form uden at skade kroppen?

Glem snacks en gang for alle med dine yndlingsbuffetruller
Glem snacks en gang for alle med dine yndlingsbuffetruller

Instruktioner

Trin 1

Glem alt om snacks én gang for alle med dine yndlingsbuffetruller, søde sager medbragt af en ven og andre slik. Som regel ledsages sådanne kollektive snacks af sjove samtaler, og vi mister kontrol over, hvor meget vi spiste. Resultatet er tydeligt, godt eller på siderne. Så hvis du ser tv, læser en bog, chatter med venner - ingen tunge snacks. Bedre at spise et æble, et par nødder eller tørret frugt. Spis hovedmaden i en afslappet atmosfære. Og senest 3 timer før sengetid

Sådan dæmpes din appetit
Sådan dæmpes din appetit

Trin 2

Det har længe været bemærket, at gifte damer bliver fede oftere end deres enlige venner. Faktum er, at når de dækker bordet til middag, lægger kvinder nøjagtig den samme mængde mad på deres tallerken som for en elsket mand. Og de begynder at tage på i vægt. Så husk hvor meget du lægger på din tallerken og lægger halvt så meget

Trin 3

Hovedmåltidet skal være om morgenen - det er din morgenmad. Spis røræg og endda sandwich, hvis du virkelig kan lide dem, men kun om morgenen. Så du stimulerer alle metaboliske processer i kroppen til at arbejde. Det er ikke for ingenting, at der er et ordsprog "Spis morgenmad selv, del frokost med en ven, og giv middag til fjenden".

Trin 4

Drik et glas varmt vand en halv time før måltiderne. Kun ikke i en slurk, men langsomt med glæde. Derefter spiser du meget mindre under måltidet. Og kroppen bliver hurtigt vant til små portioner.

Trin 5

Stop med at plage dig selv med kostvaner - efter at have forladt kosten, vil kroppen ikke kun genvinde de tabte pund, men også "bringe venner" - du vil hurtigt gå op i vægt, du vil gerne spise hele tiden. Som et resultat vil du spise meget.

Trin 6

Prøv at spise stegt, stivelsesholdigt, krydret, krydret mad sjældnere. Udskift disse retter med vegetabilske, stuvede, dampede. Selvfølgelig bør du ikke helt opgive din yndlings sprøde kylling, bare spis den en gang om ugen.

Trin 7

Glem junkfood, der er fuld af usunde fedtstoffer. Men tag vitaminer, sund te, afkog og infusioner, der oftere nedsætter appetitten. For eksempel et afkog af frisk persille, mynteinfusion, grøn te.

Anbefalede: