Sådan Får Du Din Kæreste Til At Dyrke Sport

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Din Kæreste Til At Dyrke Sport
Sådan Får Du Din Kæreste Til At Dyrke Sport

Video: Sådan Får Du Din Kæreste Til At Dyrke Sport

Video: Sådan Får Du Din Kæreste Til At Dyrke Sport
Video: Sådan strækker du din brystmuskel | Øvelsesbanken | Undgå ømhed i brystmuskulatur 2024, April
Anonim

Det menes, at mænd er mere hårdføre og hårdtarbejdende. Det viser sig ikke altid. For eksempel kan det være så vanskeligt at få din unge mand til at dyrke sport, at situationen bliver til en alvorlig konflikt.

Sådan får du din kæreste til at dyrke sport
Sådan får du din kæreste til at dyrke sport

Du kan sige så meget som du kan lide, at overvægt er usundt, men indtil en mand selv ønsker det, går han ikke i gymnastiksalen. Alligevel er en kvindes hellige pligt at påvirke og forsigtigt vejlede sin soulmate.

Sport som en frelse fra fedme

Selvfølgelig er det lettere at overbevise en fyr om at begynde at træne, hvis han har tendens til at være overvægtig. Tro ikke, at en bulende mave er ret til pensionister. Forkert diæt og stillesiddende arbejde kan gøre en ung mand til en "klods".

Hvordan motiverer du din soulmate, hvis han klart er overvægtig? Det er værd at starte med argumenter om sundhed - overskydende kropsvægt påvirker det kardiovaskulære system negativt, hvilket truer tidlige hjerteanfald og slagtilfælde. Derudover klemmer en voluminøs mave i siddende stilling tarmene og andre vitale organer. Dette fører til forskellige kroniske sygdomme såsom hæmorroider.

Det er værd at huske, at motivationen til at spille sport for en mand skal love ham fordele. For eksempel kan du love din elskede, at du vil opfylde nogen af hans anmodninger eller elskede ønsker, hvis han taber sig.

Sig, hvor vigtigt det er for dig at have en sund mand i nærheden, far til dine fremtidige børn. I sidste ende antyder han taktfuldt for ham, at overvægt er en væsentlig hindring for et levende sexliv.

Sport som æstetik

Det kan være meget svært at få din kæreste til at dyrke sport, hvis han ikke er overvægtig. Et hurtigt stofskifte, der forbrænder et hvilket som helst antal kalorier, fjerner ofte motivationen til at udøve.

I en sådan situation er det nødvendigt at finde en individuel tilgang. Du kan bruge andre mænd som et eksempel, bare vær forsigtig. Eller henvis til berømte skuespillere, der på trods af deres høje alder ser sexede og fit ud.

Du kan overbevise en fyr om at begynde at træne ved at fortælle ham, at når han bliver ældre, vil hans tyndhed gøre ham til et uattraktivt emne. Tyndhed er trods alt kun god for unge mennesker, og med alderen bliver den ældre.

Led med et godt eksempel

Husk, at en mands motivation for sport starter med sin kvinde. Det er dumt at narre ham om underlivet eller manglen på muskler og vifte med hånden mod sig selv. Der kan kun være en lignende pige ved siden af en fit, atletisk mand.

Start først. Deltag i en fitnessklub eller start bare med at løbe om morgenen. Hold din elskede informeret om dine resultater, fortæl hvad du har opnået i denne eller den anden periode.

Hvis din mand er ambitiøs af natur, vil han bestemt øge dit niveau.

Anbefalede: