Hvorfor Albert Demchenko Kan Afslutte Sin Karriere

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Albert Demchenko Kan Afslutte Sin Karriere
Hvorfor Albert Demchenko Kan Afslutte Sin Karriere

Video: Hvorfor Albert Demchenko Kan Afslutte Sin Karriere

Video: Hvorfor Albert Demchenko Kan Afslutte Sin Karriere
Video: Last Video Albert Dyrlund | How Albert Dyrlund Death | Youtubers Albert Dyrlund Death News 2023, Marts
Anonim

Den berømte russiske luger og flere vindere af store konkurrencer Albert Demchenko forbereder sig på sit syvende OL i dag. I 30 års professionel sportsaktivitet har han opnået enorme resultater inden for sportsgrene og blev leder af det russiske landshold. Efter vinter-OL i Sochi har han imidlertid til hensigt at afslutte sin karriere.

Hvorfor Albert Demchenko kan afslutte sin karriere
Hvorfor Albert Demchenko kan afslutte sin karriere

Årsager til at forlade store sportsgrene

Som Demchenko selv gentagne gange har udtalt i medierne, vil de olympiske lege i Sochi 2014 være de sidste i hans sportskarriere, uanset resultatet. Ifølge den 41-årige atlet bliver det mere og mere vanskeligt for ham at overvinde de belastninger, der er nødvendige for at opnå sejr i store sportsgrene. Og ikke kun fysisk, men også psykologisk.

På trods af dette forbereder Albert Demchenko sig i dag hårdt på at give det maksimale resultat og vinde medaljer til sit land ved de kommende OL. Han deltager også i forskellige sportsgrene og sociale aktiviteter. Efter at have afsluttet sin karriere planlægger han ikke at forlade sporten og kommer til at arbejde hverken som sportschef eller som træner, da han ikke kan forestille sig sit liv uden rodespil, hvilket han har gjort det meste af sit liv.

Albert Demchenko: sportskarriere

Lederen af det russiske landsholdsteam, Albert Demchenko, blev professionel atlet i 1984 i en alder af 13 år. Seks år senere kom han ind på det russiske landshold, og to år senere blev han en international sportsmester. I 2000 vandt Demchenko titlen som Ruslands mester og bekræftede sin status i 2002 og 2005.

I 2005 vandt Albert Demchenko også verdensmesterskabet, hvor han satte en ny track record og øgede interessen for rodesport i vores land. Et år senere modtog atleten en sølvmedalje ved Turin-OL og blev den anerkendte europæiske mester, hvor han vandt guldmedaljer med en stor margin fra sine rivaler. Han tog også guld ved EM i 2010.

Albert Demchenko er ikke kun berømt for sine præstationer, men også for sin dedikation til sport. På trods af mange alvorlige skader, hvorefter mange ikke længere vender tilbage til deres tidligere niveau, vendte Albert Demchenko ikke kun tilbage til den store sport, men erobrede også nye højder.

Populær af emne.