Hvor Mange Mål Scorede Messi I Hele Sin Karriere?

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Mål Scorede Messi I Hele Sin Karriere?
Hvor Mange Mål Scorede Messi I Hele Sin Karriere?

Video: Hvor Mange Mål Scorede Messi I Hele Sin Karriere?

Video: Hvor Mange Mål Scorede Messi I Hele Sin Karriere?
Video: Lionel Messi - The GOAT - Official Movie 2023, December
Anonim

Ethvert udseende af denne fodboldspiller på banen forventes af millioner af fans. Hver af hans slag på bolden opfattes af dem som en mands flyvning ud i rummet. Hvert mål nydes og diskuteres i alle mulige og endda umulige detaljer. Han hedder Lionel Messi og scorer for FC Barcelona.

Lionel Messi fejrer endnu et mål for Barcelona
Lionel Messi fejrer endnu et mål for Barcelona

"Kæmp" fra Argentina

Den nuværende topscorer på planeten Lionel Messi begyndte sin stjernekarriere i de argentinske Newells Old Boys, hvorfra han i en alder af 13 takket være udvælgelsestalentet til sportsdirektør for Barcelona Carles Rexach flyttede han til det europæiske kontinent, til fodboldskolen i den berømte spanske klub. Det var i Barcelona, at den 17-årige argentinere scorede det første af mange hundrede professionelle mål.

9 minutter i derbyet

For første gang på banen på Barcelona-stadionet "Camp Nou" gik Messi ind i efteråret 2004 efter at have brugt 9 minutter i en duel mod landsmænd fra Espanyol. På resultattavlen blev navnet på det sydamerikanske talent "tændt" den 1. maj 2005 - med målet "Albacete". Messi viste sig at være den yngste målscorer i historien om holdet fra Catalonien i en alder af 17 år, 10 måneder og 7 dage.

Debutkampen i Barcelona var ikke præget af noget specielt for Messi. Den 16. oktober 2004, 9 minutter før afslutningen af det vindende derby mod Espanyol, erstattede han den portugisiske deco. Men så scorede han ikke et mål.

Den sydamerikanske junior scorede sin debut i Champions League den 2. november 2005 og ramte porten til det græske hold Panathinaikos. Og den officielle bold nummer 1 i form af det argentinske landshold spillede under verdensmesterskabet i 2006 og deltog i nederlaget for det nationale hold i Serbien og Montenegro.

Hvor mange i alt?

I løbet af de næste otte plus år scorede Messi, med tilnavnet "Flea" på grund af sin lille størrelse, mere … Forresten, hvor meget præcist?

Ak, den nøjagtige statistik over mål sendt af "Blokha" til modstandernes porte i mesterskabet og den spanske cup, Champions League såvel som i det argentinske landshold eksisterer tilsyneladende ikke i naturen. Forskellige kilder nævner et andet antal af dem.

Ifølge en af dem havde Messi den 1. januar 2014 453 mål i sine aktiver. De fleste af dem - 367 - scorede han, mens han spillede for Barcelona (340 af dem i officielle spil). Yderligere 37 gange adskilte angriberen sig i spil for det argentinske landshold, hvoraf Lionel nu er kaptajn, og som han snart skal til medaljer til Brasilien ved verdensmesterskabet. Hvor mange, interessant, målmænd bliver desværre nødt til at få kuglerne ud af nettet af deres porte

Lionel Messi scorede 37 gange i det argentinske landshold, men arvingen til Diego Maradonas berømmelse vil ikke stoppe med denne præstation. Lionel planlægger en guldmedalje ved verdensmesterskabet i Brasilien.

Men en anden kilde, fodboldwebstedet BestGoal.tv, beregnede, at Messis scoringsaktiver på samme tid indeholdt "kun" 366 mål, hvoraf 329 han spillede i Barcelonas uniform.

Messi er et hoved og et mål

Som du ved, er en skade for en person, der ved, hvordan man scorer, ikke et problem. Og til de ovennævnte numre skal du tilføje de mål, der er scoret af Messi, der kom sig efter en alvorlig skade allerede i januar-marts 2014.

Efter at have spillet efter at have genvundet for Barça i alle turneringer med sin deltagelse - mesterskabet og landets cup i Champions League - slog Messi 14 mere præcise skud. Således skal der fra 9. marts 2014 registreres 467 mål i hans målscorer. Af disse i Barcelona - 381 (354 i officielle kampe).

Ved at omskrive det velkendte udtryk for forfatterne Ilf og Petrov er det værd at sige med respekt: "Messi er hovedet!" Selvom det vigtigste "arbejdsredskab" for den korte Lionel snarere er hans berømte venstre ben.

Race for Sarah

Efter at have slået mange målscoringsrekorder er Lionel Messi klar til at svinge på en ny - klubben. Efter at have scoret for nylig mod Real Sociedad og Almeria bragte Messi sin egen målscorende balance i mesterskabet til 230 mål. Således overhalede han ex-angriberen af det spanske landshold Raul med to mål og tog den tredje position i det betingede løb af målscorerne for de spanske eksempler på hele tiden. Kun den mexicanske Hugo Sanchez (234 mål) og spanieren Telmo Sarra (251) er foran Messi i den.

Hvis Messi formår at score 22 mål i de elleve kampe, der er tilbage før slutningen af 2014-eksemplet, vil han være i stand til at slå rekorden for Athletic-spidsen Telmo Sarra og blive den mest produktive scorer i denne turnering i hele sin holdperiode.

Ifølge journalisten fra den spanske avis El Confidential er Messi, hvis kontrakt med klubben faktisk gælder i yderligere 4, 5 år, aktivt inviteret til det franske Paris Saint-Germain og den engelske Manchester City. Sidstnævnte, ifølge avisen, tilbyder Barcelona 200 millioner euro, og den argentinske angriber - 25 millioner, men et år.

Anbefalede: