Hvor Mange Mål Scorede Lionel Messi?

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Mål Scorede Lionel Messi?
Hvor Mange Mål Scorede Lionel Messi?

Video: Hvor Mange Mål Scorede Lionel Messi?

Video: Hvor Mange Mål Scorede Lionel Messi?
Video: Lionel Messi - All 50 Free Kick Goals for Barcelona 2024, April
Anonim

Lionel Messi er en fodboldspiller, der har lært sportsfans, at han scorer i næsten hver kamp. Leo får fansen til at undre sig over, om han ikke scorer et mål eller endda afleverer i løbet af kampen, alle er så vant til det. Så hvor mange mål har Messi, der allerede er en stor fodboldspiller, scoret i hele sin karriere?

Hvor mange mål scorede Lionel Messi?
Hvor mange mål scorede Lionel Messi?

Statistikker

Til trods for at han var argentinsk begyndte Leo Messi, i modsætning til de fleste af hans landsmænd, sin professionelle karriere i Europa, da Barcelona tog sig af sin overgang, da Messi kun var tretten år gammel. Og Lionel scorede sit første mål for Barcelonas hovedhold den 1. maj 2005 i en kamp med Albacete og blev Barcelonas yngste målscorer i hele sin historie.

Det er ret vanskeligt at beregne det samlede antal Messis mål i hele sin karriere, og hvor mange hold han har scoret. Forskellige kilder vil tilbyde dig en bred vifte af information - nogen tager højde for alle Messis mål, selv de scorede for Barcelonas dobbeltkamp - det hold, som han spiller for. Nogle, tværtimod, tager kun hensyn til mål for hovedholdet, og kun i officielle kampe, og resten, inklusive venlige, tager ikke engang hensyn til. Situationen kompliceres yderligere af det faktum, at Leo ikke engang tænker at hænge støvlerne på et negle, hvilket betyder, at han fortsætter med at score og justere sine statistikker.

Efter at have underskrevet en kontrakt med Barcelona blev den unge Messi injiceret med væksthormoner, uden hvilken han næppe kunne være blevet højere end en og en halv meter, men takket være denne behandling var Messi i stand til at vokse op til 169 centimeter.

Efter at have underskrevet en kontrakt med Barcelona blev den unge Messi injiceret med væksthormoner, uden hvilken han næppe kunne være blevet højere end en og en halv meter, men takket være denne behandling var Messi i stand til at vokse op til 169 centimeter. [boks nr. 1]

Alle er kun enige om én ting - antallet af mål scoret af Lionel Messi har længe oversteget tre og et halvt hundrede, hvor mange og hvordan man ikke tæller, og et sådant resultat vil være retfærdigt, hvis kun målene i officielle kampe for hovedholdet er af Barcelona og Argentinas landshold tages i betragtning.

Optegnelser og priser

Lionel Messi har mere end tyve forskellige fodboldrekorder med sit fantastiske scorertalent. Han er topscorer i Barcelonas historie, den eneste fire gange FIFA Ballon d'Or og tre gange Golden Boot, indehaver af adskillige spanske mesterskabsrekorder, men i 2012 var der en rekord, der summede meget om.

Dette refererer til antallet af scorede mål i et kalenderår. Denne rekord, der blev holdt af Gerd Müller, blev holdt i fyrre år, men Messi, der scorede 86 mål i 2012, kunne ikke modstå. En anden berømt Messi-rekord er den længste målstrege i nationale mesterskaber: Lionel forlod ikke banen uden mål i det spanske mesterskab 2012/13 i 21 kampe.

Antallet af mål Lionel Messi på verdensmesterskabet er det samme som for Dmitry Sychev - han har kun et, i kampe for landsholdet Messi er endnu ikke så godt som i Barcelona.

Antallet af mål Lionel Messi på verdensmesterskabet er det samme som for Dmitry Sychev - han har kun et, i kampe for landsholdet Messi er endnu ikke så godt som i Barcelona. [rubrik nr. 2]

Sammen med de individuelle priser, som Lionel Messi modtog for sin fremragende præstation, er Leo en seks gange spansk mester, to gange spansk Cup-vinder, vandt tre gange med Barcelona i Champions League, blev en to gange vinder af UEFA Super Cup og klub-verdensmesterskabet.

Anbefalede: