Hvilket Landshold Scorede Flest Mål Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien

Hvilket Landshold Scorede Flest Mål Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien
Hvilket Landshold Scorede Flest Mål Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien

Video: Hvilket Landshold Scorede Flest Mål Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien

Video: Hvilket Landshold Scorede Flest Mål Ved Verdensmesterskabet I I Brasilien
Video: Se de ti største landskampe 2024, April
Anonim

Verdensmesterskabet i Brasilien sluttede den 13. juli. Det triumferende mesterskab var Tysklands landshold. For at vinde turneringen måtte tyskerne demonstrere en meget høj kvalitet og meningsfuld fodbold.

Hvilket landshold scorede flest mål ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien
Hvilket landshold scorede flest mål ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien

Det tyske landshold lignede et meget sammenhængende hold i verdensmesterskabet i fodbold. Loews trænerarbejde var tydeligt synligt, takket være hvilket mange tyske spilleres talent tydeligt blev afsløret ved turneringen. Det tyske landshold og individuelle spillere har sat flere rekorder i verdensmesterskabet. For eksempel var det tyskerne, der påførte det største nederlag til en modstander i en slutspilskamp i historien (Brasilien - Tyskland 1 - 7). Tyskland har en ny topscorer i verdensmesterskabens historie. Miroslav Klose er allerede blevet forfatter til 16 mål inden for rammerne af fodboldmesterskabet på planeten. Det ser også ret forståeligt ud, at det var det tyske hold, der scorede mest i turneringen.

Allerede i det første spil med Portugal fløj fire mål ind i porten til sidstnævnte (4 - 0). Den næste kamp blev mindre meningsfuld for tyskerne - de scorede kun to gange mod Ghana (2 - 2). I det sidste spil i gruppespillet scorede det tyske landshold kun én gang, det eneste mål i kampen blev scoret af spillerne fra det amerikanske landshold (1 - 0). Det viser sig, at tyskerne oprør modstanderen syv gange i gruppespillet. Men dette resultat var ikke det bedste i turneringen. Så det hollandske landshold i tre startkampe i mesterskabet sendte 10 bolde til modstanderne.

Allerede i slutspillet vandt tyskerne helt mesterskabet med hensyn til det samlede antal mål ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien. Først slog Tyskland i 1/8 Algeriet med en score på 2 - 1, derefter faldt franskmændene under den "tyske bil". Imidlertid scorede Tyskland kun et mål i kvartfinalen. Dette var nok til at besejre Frankrig (1 - 0). Toppen af tyskernes scoreaktivitet var i semifinalen med Brasilien. Mødets slutresultat er 7 - 1 til fordel for Tyskland. I den sidste og afgørende kamp slog Leo's afdelinger Argentina 1 - 0. Denne sejr gjorde det muligt for Tyskland at blive en fire gange triumf for verdensmesterskabet i fodbold.

I alt scorede det tyske landshold ved verdensmesterskabet i 2014 18 mål i syv kampe. Dette resultat var det bedste i turneringen. I gennemsnit scorede tyskerne cirka 2, 6 gange pr. Kamp.

Det er værd at bemærke, at mange spillere i Tyskland blev udmærket. Blandt dem er Müller (5 mål), Schürrle (3 mål), Goetze, Klose, Kroos, Hummels (markerede sig to gange), og Ozil og Khedira scorede et mål hver i turneringen.

Anbefalede: