Hvorfor Cykling Mister Sin Appel I Rusland

Hvorfor Cykling Mister Sin Appel I Rusland
Hvorfor Cykling Mister Sin Appel I Rusland

Video: Hvorfor Cykling Mister Sin Appel I Rusland

Video: Hvorfor Cykling Mister Sin Appel I Rusland
Video: Обе семьи легендарно соснули ► 7 Прохождение Red Dead Redemption 2 2024, April
Anonim

Resultaterne af russernes optræden på banen ved OL i London ser deprimerende ud, selvom de viste sig at være ganske forventede. Et mønster kan spores: cykling mister sin tiltrækningskraft i vores land, og på samme tid falder klassificeringen af russiske atleter.

Hvorfor cykling mister sin appel i Rusland
Hvorfor cykling mister sin appel i Rusland

I den sovjetiske æra viste indenlandske cyklister helt andre resultater. Landets bedste trænere var involveret i deres forberedelse. Der blev oprettet et træningssystem, som forskere arbejdede på. Alt blev taget i betragtning - den seneste fysiske og biologiske forskning, forskning inden for ernæring. Selv oplevelsen af at træne russiske kosmonauter blev brugt. På grundlag af Kiev Institute of Physical Education arbejdede en videnskabelig gruppe med at finde den bedste måde at træne for russiske atleter på. Efter perestroika er al progressiv udvikling dog sunket i glemmebogen - der var ikke tid til cykling. Nu tager briterne og australierne priser ved OL. De har moderne teknikker, kvalitetsudstyr og fremragende træningssteder.

For en moderne russer er et ønske ikke nok til at starte cykling. Der er for mange biler i byerne, og ikke alle chauffører er høflige på vejene og følger trafikreglerne. Der er ingen dedikerede cykelsporere eller cykelstier, ligesom der ikke er almindelige cykelstier i de fleste byer. Folk er bange for at køre på gaden, fordi ulykker med cyklister ikke er ualmindelige. Desuden ønsker forældre ikke at lade deres børn cykle for ikke at bringe dem i fare.

I vestlige lande er situationen anderledes. Cykler er en populær transportform, og i England bruger næsten hver anden person det. Borgmesteren i London kører selv sin cykel til arbejde hver morgen. Han skabte også et enormt cykeludlejningsnetværk, hvor en cykeltur i op til en halv time er gratis, som londonere nyder at bruge.

Ikke desto mindre har cykling i Rusland stadig chancer. I Omsk er der allerede ryddet et sted til opførelse af et nyt spor. Et projekt til opførelse af et cykelstadion i Jekaterinburg er også under udvikling. Og i Adler er det efter OL i 2014 planlagt at omdanne kunstløbstadion til et cykelsti. Måske hjælper disse foranstaltninger cykling med at genvinde sin appel.

Anbefalede: