Hvordan En Pige Kan Skabe Sin Drømmefigur

Hvordan En Pige Kan Skabe Sin Drømmefigur
Hvordan En Pige Kan Skabe Sin Drømmefigur

Video: Hvordan En Pige Kan Skabe Sin Drømmefigur

Video: Hvordan En Pige Kan Skabe Sin Drømmefigur
Video: Rengøring af fadølsanlæg(Pygmy/Kontakt) 2024, Marts
Anonim

Mange piger vil ændre deres figur. De tilmelder sig fitnesslokaler, prøver nye moderne kostvaner for at tabe sig og blive slankere. Men der er lidt information om dem, der går i gymnastiksalen for ikke at tabe sig, men omvendt. Cirka 50% af pigerne, der ønsker at ændre deres tal, vil bare "blive bedre". Disse personers primære ønske er: at forstørre bryst og bagdel uden at miste taljen. Så jeg vil analysere spørgsmålet om, hvordan de stadig træner for maksimal effekt.

Hvordan en pige kan skabe sin drømmefigur
Hvordan en pige kan skabe sin drømmefigur

Så videre taler vi udelukkende om piger, der betragter sig tynde og ønsker at omdanne deres bryster og balder.

Hvis du har et mål om at transformere din figur, og du er klar til at arbejde hårdt i lang tid, så vil alt sikkert fungere. Det er virkelig muligt.

Lad os starte med brystmusklerne. Jeg vil ikke omskrive anatomi. Vi ved, at strukturen af mandlige og kvindelige muskler er meget forskellige. Det er meget lettere for mænd at øge brystvolumenet, dog som med alle andre muskelgrupper. Hvis en pige har et mål om at give hende et bedre udseende og andel, skal du øge muskelmassen i brystmusklerne. For at gøre dette skal du udføre følgende øvelser:

1. Bænkpresse med vægte;

2. Push-ups på de ujævne søjler;

3. Push-ups fra gulvet.

Disse tre øvelser vil være nok til at træne brystmusklerne, men ikke til deres dannelse, for for at disse træningsprogrammer skal være effektive, har du brug for den rigtige diæt. Du bør indtage mindst 1 gram protein pr. Kg af din egen kropsvægt. Det vil sige, hvis du vejer 50 kg, er du nødt til at indtage 50 gram protein dagligt, først da får dine muskler mulighed for at øge i volumen. Men hvad angår kulhydrater. Kulhydrater bør kun komme fra fødevarer som korn, pasta, frugt. Og kun om morgenen! Dette er de grundlæggende principper, grundlaget for det grundlæggende. Hvad du skal gøre inden for 2-3 måneder. Intet vanskeligt, hvis du vil handle. Fra marts, om sommeren bliver brysterne visuelt større, fastere og smukkere.

Nu om balderne. Jeg vil gerne, det er meget lettere med dem. Gluteus muskel er en stor muskelgruppe, så det er lettere at "pumpe" den. Og her er øvelserne:

1. Selvfølgelig squats med vægte (vægtstang eller bare bar).

2. Forskellige angreb.

3. Ben tilbage og til siderne.

Disse tre øvelser, hvis de gøres korrekt, er tilstrækkelige.

Hvad er den bedste måde at træne på? Tøv først med at henvende dig til instruktøren i gymnastiksalen for at vise dig, hvordan du udfører bestemte øvelser korrekt. Det er meget vigtigt.

For det andet skal du kombinere træning i bryst og bagdel.

For eksempel sådan:

Dag 1: Squat + Bench Press

Dag 2: lunger + push-ups på de ujævne søjler (eller en lignende maskine)

Dag 3: forskellige gynger og bortførelser af benene + push-ups fra gulvet (en sådan træning kan gøres selv derhjemme).

Hviledage bør inkluderes mellem træningsdage. For eksempel: Mandag, onsdag, fredag - træning. Resten af dagene er hvile og ordentlig ernæring. Med dette trænings- og ernæringsregime vil du forbedre din figur, du vil føle dig meget bedre og mere selvsikker. Når alt kommer til alt, som vi ved, forsvinder tvivl og frygt i handling.

Anbefalede: