Hvordan En Pige Bygger Abs Med Terninger

Indholdsfortegnelse:

Hvordan En Pige Bygger Abs Med Terninger
Hvordan En Pige Bygger Abs Med Terninger

Video: Hvordan En Pige Bygger Abs Med Terninger

Video: ХОЛОДНАЯ и ГОРЯЧАЯ УЧИЛКА против МАЙНКРАФТ КРИПЕРКИ-ДЕВЧОНКИ! Горячий и холодный класс майнкрафт! 2022, November
Anonim

Om sommeren vil jeg især have en slank og fit krop, hvor lette kjoler og badetøj ser godt ud. Et af de mest problematiske steder for piger er maven, og for at mavemusklerne skal vises i stedet for maven, vil det tage meget arbejde.

Hvordan en pige bygger abs med terninger
Hvordan en pige bygger abs med terninger

Instruktioner

Trin 1

Træn dine mavemuskler regelmæssigt. Begynd at gøre det dagligt, og fortsæt derefter med diætet 3-4 gange om ugen. For større komfort kan du downloade programmer fra forskellige atleter på Internettet eller købe en disk og lave øvelser i selskab med en træner på tv. Hver øvelse udføres 30 gange i tre sæt.

Trin 2

Lige vendinger. I.p.: Liggende på ryggen på gulvet eller tæppet, benene bøjet i knæene, armene bøjet ved albuerne bag hovedet. Løft din torso fra gulvet så langt som muligt uden at løfte din nedre ryg fra gulvet.

Trin 3

Side crunches. I. s. svarende til den foregående. Bøj det ene ben ved knæet, og løft torsoen, bring albuen til knæet på den anden side så meget som muligt (højre albue - venstre knæ og omvendt). Mange mennesker er bange for at udføre øvelser på skrå muskler på grund af stigningen i taljevolumen, men faktisk bidrager disse muskler til dannelsen af ​​et muskulært korset, så denne øvelse er nødvendig.

Trin 4

Løfter benene. I.p.: Liggende på ryggen, fødderne på gulvet, hænderne bag dit hoved. Løft dine ben i en vinkel på 45o, hold i et par sekunder, sænk. I en sofistikeret version er det andet ben også suspenderet i stedet for at stå på jorden. Der er en anden variation af denne øvelse, når du løfter dine ben 90 grader til gulvet, løfter du skinkerne fra gulvet. Det viser sig noget som et skole "birketræ". Disse to øvelser er rettet mod at opbygge musklerne i underlivet.

Trin 5

Deltag i aerobe aktiviteter som løb og svømning. Faktum er, at musklerne på pigernes mave genetisk er skjult under et lag fedt. Dette er udtænkt af naturen, så babyen i moderens mave ikke er i fare under graviditeten. For at se terningerne er det således nødvendigt at fjerne dette fedtlag. Hvis du ikke kombinerer dem med øvelser, kan mave visuelt virke endnu tykkere, fordi musklerne vil udvikle sig internt og skubbe fedtet fremad.

Trin 6

Spis rigtigt. Motion hjælper ikke, hvis du spiser en spand is eller et stort stykke kage inden sengetid. Kulhydrater i kroppen forarbejdes hurtigt til fedt, hvilket ikke er en let opgave at køre væk. Drik masser af væske, udskift sukker med proteinfødevarer, og positive ændringer i bugområdet vil ikke længe vente.

Populær af emne.