Sådan Træner Du På En Stationær Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På En Stationær Cykel
Sådan Træner Du På En Stationær Cykel

Video: Sådan Træner Du På En Stationær Cykel

Video: Sådan Træner Du På En Stationær Cykel
Video: Motionscykel / Kondicykel 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker stræber efter at holde sig i form. I dag er der mange måder at opnå dette på, alle vælger selv de mest tilgængelige, effektive og behagelige. Træning på en stationær cykel på listen over de mest effektive metoder er ikke det sidste sted. Men de vil kun være gavnlige, hvis du følger visse regler.

Sådan træner du på en stationær cykel
Sådan træner du på en stationær cykel

Er det nødvendigt

Motionscykel, lyst til at træne

Instruktioner

Trin 1

Opvarmning. Opvarmning af dine muskler forsigtigt, før du kører på den stationære cykel, gør din træning lettere og mere gavnlig på kort tid. Opvarmningsøvelser inkluderer squats, bøjninger og strækninger (disse er normalt beskrevet i instruktionerne til den stationære cykel). Opvarmning kan udføres direkte på simulatoren - pedalering i et langsomt tempo i 2-3 minutter.

Trin 2

Varighed. I de tidlige dage må du ikke træde i mere end 10-15 minutter i et sæt. Som med enhver ny virksomhed skal du vænne dig til det. Og det er også nødvendigt for ikke at hade simulatoren fra de allerførste lektioner. Varigheden bør kun øges, når du har mestret træningsenheden og dens funktioner uden fejl i overensstemmelse med dine følelser og trivsel. Trænere anbefaler at øge tempoet omhyggeligt i 2-3 minutter om dagen. Og hvad der bliver din maksimale tid, kan du kun bestemme dig selv. Nogen har brug for 30 minutter, og nogen 45 er ikke nok.

Trin 3

Tid. Læger har fundet ud af, at det ideelle tidspunkt at træne på en stationær cykel ikke er tidligst 2 timer efter vågnen og ikke senere end 2-3 timer før sengetid.

Trin 4

Hastighed og belastning. Moderne motionscykler har flere belastningstilstande. Den optimale er den, der giver dig mulighed for at opretholde en hastighed på ca. 25 km / t gennem hele træningen. Sandt nok viser praksis, at de fleste praktikanter kan lide hastigheden 30-35 km / t. Alle kan selv bestemme den bedste og acceptable hastighed baseret på deres egne følelser. Bare indstil ikke den højeste belastning fra de allerførste sessioner, du vil simpelthen sprænge hurtigere ud, og der vil være ringe fordel ved en sådan træning. Du kan skifte til en høj belastning efter 2-3 ugers træning.

Trin 5

Periodicitet. Du definerer det også selv baseret på dine mål, ønsker og trivsel. Måske vil det være daglige træningsprogrammer eller måske 3 gange om ugen, men med en 2-fold tilgang i løbet af dagen.

Trin 6

Mad og drikke regime. Sid ikke på en motionscykel umiddelbart efter at have spist. Det anbefales ikke at træde på tom mave. Den optimale tid er en time efter at have spist. Drikke er ikke begrænset, men kun efter træning.

Trin 7

Velvære. Overvåg din puls, mens du træner. Hvis den overstiger den maksimalt tilladte hastighed, skal du straks sænke (det anbefales ikke at stoppe brat). Den maksimale puls beregnes som følger: Træk din alder fra 220, det resulterende tal vil være din tilladte grænse. Imidlertid kan man ikke se bort fra tilstanden til fysisk kondition, fordi nogen er mere atletisk, nogen er mindre. Det er klogere at lytte til dine følelser og ikke overdrive det.

Anbefalede: