Sådan Mestrer Du Teknikken Med Push-ups På Næver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mestrer Du Teknikken Med Push-ups På Næver
Sådan Mestrer Du Teknikken Med Push-ups På Næver

Video: Sådan Mestrer Du Teknikken Med Push-ups På Næver

Video: Sådan Mestrer Du Teknikken Med Push-ups På Næver
Video: 6 Benefits of Knuckle Push Ups | BETTER PUNCHES 2024, Kan
Anonim

Push-ups på næver, i modsætning til nogle individs opfattelse, er yderst nyttige til at forme den rigtige position af knytnæven, til at styrke musklerne i underarmene og senerne i hånden og til at øge stivheden af den slående overflade af metakarpale knogler. Push-ups på knytnæve er meget populære blandt dygtige inden for forskellige kampsport.

Sådan mestrer du teknikken med push-ups på næver
Sådan mestrer du teknikken med push-ups på næver

Instruktioner

Trin 1

Klassiske push-ups på hårdt gulv på næverne vil være så usædvanlige og smertefulde for begyndere, at de næppe kan gøre push-ups mindst en gang. I dette tilfælde bør udviklingen af push-ups ikke starte fra et hårdt gulv, men fra et tæppe, et foldet håndklæde eller fra en gymnastikmåtte. Eller start med at skubbe op fra væggen og øge gradvist afstanden mellem kroppen og den bærende overflade.

Trin 2

Der er to hovedtyper af push-ups på næverne: med støtte på pegefangene på pegefingrene og langfingrene og med understøttelsen på midterfalangerne, ring og lillefingre. Repræsentanter for forskellige kampsport mener med rimelighed, at den første mulighed giver den største effekt: knoglerne på de to første fingre er anatomisk stærkere, og når de rammes mod en hård genstand, har de mindst risiko for skade.

Trin 3

I mange skoler og kampsportafsnit er begyndere straks tvunget til at presse op på næverne fra et hårdt gulv på grund af manglen på gymmåtter eller andre bløde overflader. Imidlertid er det først tilladt at lave push-ups med knæene, der hviler på gulvet. Det blev bemærket, at metakarpale knogler i dette tilfælde styrkes af 5-7 træningen, og de smertefulde fornemmelser forsvinder helt.

Trin 4

For hurtigt at træne dine næver til at hvile på en hård overflade, kan du desuden holde placeringen af støtten liggende med støtte på dine næver. At styrke næverne er dog ikke et spørgsmål om en dag, og overdreven fanatisme kan føre til forskellige former for skader.

Trin 5

Under push-ups skal skuldre, ryg, bækken og ben være i samme plan. Mens du sænker kroppen, indånder, mens du løfter, ånder ud. Øverst på push-ups skal armene strækkes helt ud. På det laveste punkt skal brystet falde så lavt som muligt, men det behøver ikke at røre gulvoverfladen.

Trin 6

I modsætning til håndledsstøttede push-ups er knytnæve-push-ups højere end gulvniveau. Bevægelsesområdet og belastningen på brystmuskulaturen er større. Derfor er det maksimale antal push-ups på næver for alle noget mindre end rekorden i almindelige push-ups.

Trin 7

Afhængigt af nævernes position kan belastningen på forskellige muskelgrupper ændres. Hvis du placerer dine næver på tværs af din krop på brystniveau, vil belastningen på dine brystmuskler øges. Hvis du lægger næverne langs kroppen tættere på bækkenet, vil belastningen på triceps og latissimus dorsi stige.

Trin 8

Træning i push-ups på næverne får knoglerne på pegefingerne og langfingrene til at stige lidt. Det er på dette grundlag, du kan gætte en trænet karateka. Af samme grund anbefales push-ups på næver ikke til piger og kvinder - hænder mister deres feminine skrøbelighed.

Anbefalede: