Sådan Mestrer Du Skøjteløbet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mestrer Du Skøjteløbet
Sådan Mestrer Du Skøjteløbet

Video: Sådan Mestrer Du Skøjteløbet

Video: Sådan Mestrer Du Skøjteløbet
Video: Gladsaxe Skøjteløber-Forening - Kom og lær nye tricks 2023, November
Anonim

Drømmen for mange nybegyndte skiløbere er at ride "sildben", dvs. skate. Dette problem er ret simpelt at løse, hvis du lærer teknikken i praksis og træner så ofte som muligt.

Sådan mestrer du skøjteløbet
Sådan mestrer du skøjteløbet

Er det nødvendigt

Ski, pinde

Instruktioner

Trin 1

Find ski og stave til skøjteløb. Skiene bør ikke være for lange. Du skal vælge dem som følger: stræk hånden op, ret din håndflade og læg et af ski ved siden af det. Det skal ikke være højere end midten af håndfladen. Generelt, jo længere ski, jo sværere vil det være at mestre skøjteløb på dem. Stængerne bør ikke være højere end hageniveauet.

Trin 2

Kom til skiløbet. Vælg et område, der ikke er stærkt dækket af sne. Ellers vil det være ekstremt vanskeligt for dig at køre "sildeben". Kom i den korrekte kropsposition til skøjteløb. Bøj ryggen og ankelbenene let. Skub af med begge pinde og dæk flere meter uden at bevæge dine ben.

Trin 3

Flyt din kropsvægt til venstre ved at skubbe af med venstre pind og flytte dit venstre ben lidt til siden. Under denne bevægelse skal du placere din højre fod mod din venstre sko og flytte den til højre, når du allerede har skubbet med højre pind. Dæk flere hundrede meter, skifte skiftevis dine ben og skubbe af med pinde i tide.

Trin 4

Husk ikke at kaste pindene for langt frem. Dette kan ikke kun bremse, men også medføre et fald. På nedkørsler skal du prøve at skubbe hårdere og læne din krop fremad.

Trin 5

Øv skøjteløb så ofte som muligt. Glem den klassiske stil et stykke tid. Du kan kun bruge det, når du ruller ned ad en bakke. Prøv at overvinde så mange bjerge og sletter som muligt på en skøjteløb. Så vil du ikke kun mestre denne stil, men også udvikle udholdenhed og fysisk styrke. Alt dette vil give dig mulighed for hurtigt at overvinde ski-afstanden i fremtiden.

Anbefalede: