Sådan Mestrer Du Yoga Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mestrer Du Yoga Derhjemme
Sådan Mestrer Du Yoga Derhjemme

Video: Sådan Mestrer Du Yoga Derhjemme

Video: Sådan Mestrer Du Yoga Derhjemme
Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #1. Здоровое и гибкое тело за 40 минут 2024, Kan
Anonim

Yoga bliver mere og mere populær, fordi flere og flere mennesker leder efter en måde at helbrede kroppen på og berolige sindet. Men det er ikke altid muligt at besøge gymnastiksalen regelmæssigt. Derfor er det meget muligt at lave yoga derhjemme.

Sådan mestrer du yoga derhjemme
Sådan mestrer du yoga derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Det menes, at den bedste mulighed er at begynde at mestre yoga under vejledning af en lærer, i grupper eller individuelt. Yoga er ikke fitness, det er meget vigtigt i den korrekte udførelse af asanas (stillinger), det afhænger af, om der vil være en positiv effekt, dens fravær eller endda skade. Først vil læreren kontrollere dig, fordi du selv ikke ser dig selv udefra og ikke ved, om du laver fejl. Deltagelse i klasser under vejledning af en træner hjælper dig med at blive komfortabel og føle dig mere selvsikker, forstå nogle vigtige detaljer, funktioner ved at udføre asanas. Plus det disciplinerer. Ved at deltage i klasser fra forskellige lærere (og de kan være meget forskellige), kan du forstå, om du overhovedet kan lide alt dette, og om du virkelig vil gøre yoga. Når du har lært de grundlæggende asanas, kan du træne derhjemme. Og dette er endnu bedre, fordi Yoga er en individuel praksis, og for den største effekt skal den gøres i fred og koncentration uden distraktioner.

Trin 2

På den anden side er der mange eksempler på, hvordan folk mestrede yoga alene. I dette tilfælde er det vigtigt at have gode materialer til studie - bøger eller video tutorials. Før du starter klasser, anbefales det at konsultere en kvalificeret læge og finde ud af mulige kontraindikationer, de kan relateres til visse øvelser, for eksempel omvendte udgør eller vendinger. Sæt et sted til dig selv i huset, hvor du roligt kan studere i mindst en time. Den bedste tid til yoga er om morgenen, men alt er individuelt her, hvis du kan lide det (eller har tid), skal du gøre det om aftenen. Naturligvis er regelmæssighed vigtig, og den største effekt vil være fra daglige aktiviteter på omtrent samme tid. Men det er også vigtigt ikke at tvinge dig selv, for hvis du gør noget gennem kraft, så vil helbredelseseffekten være lille. Lyt til dig selv og din krop. Ofte får en person, der træner en gang om ugen eller to, gradvist en smag og bruger mere og mere fritid til asanas.

Trin 3

Det menes, at du kan begynde at gøre yoga i alle aldre med enhver fysisk kondition. Fleksibilitet vil komme gradvist. Det vigtigste er ikke at overanstrenge dig selv, udføre alle asanas efter bedste evne, du skal ikke stræbe efter at straks sidde på en split eller stå på hovedet. Når du prøver at udføre selv en vanskelig øvelse, er du allerede ved at komme dig. Følg et simpelt program, indtil du føler behov for at komplicere det. Først kan du kun øve i en halv time eller endda tyve minutter. Øv den samme rækkefølge enkle asanas. Forøg gradvis varigheden, og lær også nye asanas. Du kan finde guider med færdige planer for begynderundervisning i et par måneder.

Trin 4

Træn i tøj, der ikke begrænser bevægelse, helst barfodet. Få en speciel ikke-glat måtte. Der skal gå to til fire timer mellem at spise og starte yoga. Ryd dit sind for forfængelighed og tanker om planerne for i morgen. Jo roligere du er, jo større er effekten. Bare rolig og tag dig tid.

Anbefalede: