Sådan Mestrer Du Vejrtrækningsøvelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mestrer Du Vejrtrækningsøvelser
Sådan Mestrer Du Vejrtrækningsøvelser

Video: Sådan Mestrer Du Vejrtrækningsøvelser

Video: Sådan Mestrer Du Vejrtrækningsøvelser
Video: Vejrtrækningsøvelse for angst 2024, Kan
Anonim

I det 21. århundrede tvivler forskere ikke længere på, at mange vaskulære og åndedrætssygdomme kan helbredes uden medicin ved hjælp af åndedrætsøvelser. I løbet af de sidste 30-50 år er der udviklet mange forskellige teknikker baseret på deres skabers erfaring. Hver af disse teknikker har ret til liv og bærer frugt.

Sådan mestrer du vejrtrækningsøvelser
Sådan mestrer du vejrtrækningsøvelser

Instruktioner

Trin 1

Inden du mestrer åndedrætsøvelser, skal du vælge mellem hundredvis af teknikker, flere af de mest populære og effektive. Enhver teknik er baseret på faste vejrtrækninger og passive vejrtrækninger. Som for eksempel Strelnikovas vejrtrækningsøvelser. I de fleste teknikker er vejrtrækningen dyb ved hjælp af membranen. Selvom Buteyko åndedrætsøvelser er tværtimod baseret på lav vejrtrækning.

Trin 2

Åndedrætsgymnastik Strelnikova er ikke kun indiceret til astmatikere, men også til patienter med hudsygdomme, neuroser, depression, migræne, epilepsi, dystoni, stamming. For at mestre teknikken er du nødt til at indstille på skarpe og korte vejrtrækninger (mindst tre på 2 sekunder) og afslappede naturlige udåndinger. Ved indånding skal du skubbe membranen med mavemusklerne op og føle, hvordan brystet komprimeres. For at øge effekten af øvelserne under implementeringen er det nødvendigt at tage stillinger, der forhindrer let vejrtrækning. For eksempel ved indånding skarpt kan du presse dine håndflader foran brystet, bøje sig fremad, krølle i taljen osv. Takket være sådanne "hindringer" udvikler lungerne sig, og membranen trænes. Det frarådes stærkt at tænke på udånding - kroppen skal orientere sig. Du kan ånde ud med din næse eller mund, det vigtigste er, at kroppen er afslappet og ikke tåler nogen stress. For at opretholde rytmen er det nødvendigt at tælle vejrtrækningerne, men glem udåndingen. Det er nødvendigt at kombinere inhalation med fysisk træning og gradvist introducere kroppen i rytmen af marcheringstrinet.

Trin 3

Åndedrætsgymnastik Buteyko bruges hovedsageligt af astmatikere, da patienter under astmaanfald indånder og ikke kan udånde. Denne teknik er bare baseret på lave vejrtrækninger og lange vejrtrækninger. Essensen af teknikken er at forhindre overmætning af kroppen med ilt. For at mestre Konstantin Buteykos åndedrætsøvelser er det nødvendigt at glemme membranen. Til at begynde med skal du prøve at inhalere kortvarigt, så hverken maven eller brystet er i bevægelse. Det er nødvendigt at forestille sig, at den indåndede luft lugter ubehageligt og ikke ønsker at lugte den. Derefter kommer udåndingen, som skal være lidt længere end indåndingen. Derefter - holde vejret, svarende til den samlede varighed af indånding og udånding. Som et resultat af denne åndedrætsøvelse falder ilt ikke under kravebenets niveau, og kuldioxid forbliver i lungerne. Det er nødvendigt at udføre øvelserne i 10 minutter, hvis det ønskes, øge volumen af inhaleret luft lidt, men ikke trække vejret med mellemgulvet. Du skal afslutte komplekset gradvist, gradvist øge vejrtrækningerne og forkorte pauserne, når du holder vejret.

Anbefalede: