Sådan Mestrer Du Berøringsfri Kamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mestrer Du Berøringsfri Kamp
Sådan Mestrer Du Berøringsfri Kamp

Video: Sådan Mestrer Du Berøringsfri Kamp

Video: Sådan Mestrer Du Berøringsfri Kamp
Video: 【完全版】ブスケッツのプレースタイル ポジショニング (セルジオ・ブスケツ) バルセロナのボランチ Análisis táctico de Busquets ,Tactical Analysis 2024, Kan
Anonim

En person, der ejer kontaktløs kamp, spreder sine modstandere uden engang at røre ved dem. Nærhedskamp er toppen af dygtighed inden for kampsport. Kun et par mestre inden for orientalsk kampsport ejer det. Også denne kamp læres af elite specialstyrkensoldater.

Sådan mestrer du berøringsfri kamp
Sådan mestrer du berøringsfri kamp

Instruktioner

Trin 1

Det første skridt til at mestre denne kunst er at være i god fysisk form. Et sundt sind er i en sund krop, og berøringsfri kamp er baseret på etableringen af psykologisk og energisk kontakt med fjenden. Begynd derfor med at begynde at behandle sygdomme, herunder kroniske, til at begynde med at spise rigtigt. Den daglige diæt skal omfatte valnødder, forskellige biprodukter.

Trin 2

Lær at koncentrere sig. Som en øvelse er meditation velegnet såvel som den såkaldte stående med en søjle. Stå midt i rummet med fødderne skulderbredde fra hinanden. Bøj albuerne, drej håndfladerne mod hinanden, spred fingrene. Knæene skal være let bøjede og kroppen afslappet. Til at begynde med skal du stå i denne position i ti minutter og prøve at koncentrere dig om din vejrtrækning og ikke tænke på fremmede ting. Når du har gjort dette, skal du øge stående tid til tyve minutter. Ideelt set skal din træning vare en og en halv time.

Trin 3

Østlige og vestlige berøringsfri teknik er ikke forskellige. Western er baseret på hypnose og en række psykoteknikker. Ifølge teorien skaber en fighter på grund af koncentrationen af fysisk og mental energi krumninger i rummet og vridningsfelter, takket være hvilken han skader fjenden. Hvis du beslutter at gå den vestlige vej, vil studere hypnoseteknikker og neurolingvistisk programmering hjælpe dig.

Trin 4

Østlig berøringsfri kamp er baseret på teorien om, at forskellige energiformer cirkulerer i menneskekroppen. Kendskab til sine love kan fjenden få et knusende slag. Start studiet af zoneterapi, det hjælper dig med at forstå, på hvilket tidspunkt og på hvilke steder du har brug for at slå.

Trin 5

Separat skal det siges om stemningens indvirkning på fjenden. Der er tilfælde, hvor et krigskrig forvandlede fjender til panik, og fra de kvindelige skrig fra en kvinde, der mødte en bjørn i skoven, faldt sidstnævnte død. Lyd af en bestemt frekvens kan påvirke menneskekroppen, og hvis du eksperimenterer i dette område, vil du få succes.

Anbefalede: