Hvordan Rusland Optrådte På London Paralympics

Hvordan Rusland Optrådte På London Paralympics
Hvordan Rusland Optrådte På London Paralympics

Video: Hvordan Rusland Optrådte På London Paralympics

Video: Hvordan Rusland Optrådte På London Paralympics
Video: Opening Ceremony - London 2012 Paralympic Games 2024, April
Anonim

Paralympics 2012, der blev afholdt i London, bragte Rusland 36 guldmedaljer. Resultaterne fra indenlandske atleter blev værdsat over hele verden, hvilket gav Rusland holdet fortjent andenpladsen.

Hvordan Rusland optrådte på London Paralympics
Hvordan Rusland optrådte på London Paralympics

Russiske atleter, der gik til Paralympics 2012 i London, viste fremragende resultater efter at have vundet andenpladsen i antallet af guldmedaljer efter det kinesiske landshold.

I 2012 demonstrerede de russiske paralympere det højeste træningsniveau og tjente 36 guldmedaljer og 38 sølvmedaljer. Bronze blev vundet af 28 personer. Efter hjemkomsten fra London blev de også tildelt æresstatslige priser, som blev uddelt til dem personligt af den russiske præsident Vladimir Putin. Han bemærkede også, at resultaterne af den nationale delegation ved de paralympiske lege er en reel triumf, som holdet har været i mange år.

I år bestod det russiske paralympiske hold af 128 atleter. Ifølge Vladimir Lukin, præsident for den russiske paralympiske komité, har russiske atleter taget et kolossalt skridt fremad, som ingen forventede. Ved de tidligere spil, der fandt sted for fire år siden, vandt det russiske landshold kun 18 guldmedaljer uden at gøre det til de tre bedste vindende lande.

Paralympiske deltagere konkurrerede i tolv sportsdiscipliner, men Lukin bemærkede især succesen med russiske svømmere og atletik. Hele fem guldmedaljer blev bragt til Rusland af svømmeren Oksana Savchenko, der fik verdensomspændende berømmelse ved de sidste paralympiske lege i Beijing og blev tre gange mester. I 2012 slog hun sin egen rekord med succes med at udføre på fem forskellige afstande og satte verdensrekorden i 50 meter freestyle svømmetur. Olesya Vladykina viste også en selvsikker sejr i sin svømningsklasse, der tog et komplet sæt medaljer fra London og vandt guld, sølv og bronze.

19 guldmedaljer til Rusland blev bragt af atleter med synshandicap og lidelser i bevægeapparatet og optrådte i forskellige klasser. Dette kan utvivlsomt kaldes et stort gennembrud, da Rusland ved de forrige Paralympics i atletik kun vandt tre guldmedaljer. I løbet af de sidste fire år er træningsprogrammet for atleter blevet forbedret, coachingsteamet for det paralympiske hold er ændret, og dette kunne ikke andet end påvirke de resultater, som russerne viste i London. Alexey Ashapatov, holdleder, vandt diskuskastet og kuglespil. Atlet Margarita Goncharova bragte det russiske hold tre guldmedaljer og en sølv.

Endelig blev det sidste guld til Rusland bragt af spillerne, der vandt en skredsejr i den sidste kamp med en score på 1: 0. Sportsudøvere med handicap planlægger ikke at stoppe der: om fire år har de nye spil, der afholdes i Rio de Janeiro.

Anbefalede: