Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball
Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball

Video: Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball

Video: Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball
Video: Turkish Airlines Euroleague 2010-11 2024, Marts
Anonim

Euroleague er en årlig basketballturnering, der afholdes i et komplekst flertrinsskema. Dets mål er at identificere de top fire blandt de 38 stærkeste klubhold i den gamle verden, mellem hvilken den sidste serie af spil derefter afholdes. Det kaldes Final Four og finder sted hvert år i forskellige byer og lande. I foråret fandt Euroleague-finalen sted i Istanbul, Tyrkiet, og Moskvas CSKA Moskva, den stærkeste basketballklub i Rusland, gik igen.

Hvordan CSKA optrådte på Euroleague Basketball 2012
Hvordan CSKA optrådte på Euroleague Basketball 2012

Instruktioner

Trin 1

CSKA startede Euroleague-gruppespillet i midten af oktober sidste år med et udebane-møde med den litauiske Zalgiris. Russlands mester oplevede ingen problemer i dette spil og vandt med 13 point - 87:74. Derefter slog hærholdet konsekvent alle seks rivaler i gruppen både i ude- og hjemmekampe. Det indenlandske grand har kun oplevet nogle vanskeligheder på dette stadium kun to gange - i udekampene med den græske Panathinaikos (78:76) og med den tyske klub Bamberg, beskeden efter europæiske basketballstandarder (81:78). CSKA tog førstepladsen i gruppen, selvom det var nok til ikke at komme ind på et af de sidste to steder for at nå den næste fase.

Trin 2

Det sidste møde i gruppespillet fandt sted før jul den 21. december, og næsten en måned senere begyndte den næste etape i turneringen - Muscovites slog en anden græsk klub, Olympiacos fra Piræus. På dette stadium spillede CSKA i en gruppe, hvor der foruden grækerne var to tyrkiske hold - Galatasaray og Efes Pilsen. En af dem - "Galatasaray" - hærholdet og tabte for første gang i Euroleague 2011-2012. Dette skete i begyndelsen af februar, men påvirkede ikke resultatet af kampen på nogen måde - efter at have vundet i alle andre møder blev CSKA den første i finalebordet.

Trin 3

I den næste fase - kvartfinalen - spillede holdene op til tre sejre af en af dem. Muskovitternes rival var den spanske klub Bilbao Basket, der kun formåede at slå CSKA én gang. Det var den tredje kamp i serien, der blev vundet af hærholdet med en samlet score på 3: 1, hvilket gav dem en billet til Final Four. Vores klubers rivaler i semifinalen var grækerne fra Panathinaikos, der blev besejret to gange i gruppespillet, som heller ikke kunne modstå denne gang. Imidlertid var spillet meget vanskeligt - hærholdet måtte genvinde tre fjerdedele, og først i den sidste indhentede de deres rivaler og snappede en sejr med en forskel på kun to point (66:64).

Trin 4

Den sidste kamp mellem CSKA og Olympiacos fandt sted den 13. maj på Sinan Erdem Dome stadion i den tyrkiske hovedstad. Og hærholdet slog dette græske hold to gange i den indledende fase, men desværre blev den sidste kamp et spejlbillede af semifinalen. I den førte den russiske mester i score i tre kvartaler, og i finalen var der en katastrofe - Moskovitterne kunne ikke beholde 13-punkts fordel. Efter at have tabt det sidste kvartal med en score på 8:22, sluttede de kampen med en forskel på et point, der ikke var til deres fordel - 61:62.

Anbefalede: