Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball
Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball

Video: Hvordan CSKA Optrådte På Euroleague Basketball

Video: Turkish Airlines Euroleague 2010-11 2022, December
Anonim

Euroleague er en årlig basketballturnering, der afholdes i et komplekst flertrinsskema. Dets mål er at identificere de top fire blandt de 38 stærkeste klubhold i den gamle verden, mellem hvilken den sidste serie af spil derefter afholdes. Det kaldes Final Four og finder sted hvert år i forskellige byer og lande. I foråret fandt Euroleague-finalen sted i Istanbul, Tyrkiet, og Moskvas CSKA Moskva, den stærkeste basketballklub i Rusland, gik igen.

Hvordan CSKA optrådte på Euroleague Basketball 2012
Hvordan CSKA optrådte på Euroleague Basketball 2012

Instruktioner

Trin 1

CSKA startede Euroleague-gruppespillet i midten af ​​oktober sidste år med et udebane-møde med den litauiske Zalgiris. Russlands mester oplevede ingen problemer i dette spil og vandt med 13 point - 87:74. Derefter slog hærholdet konsekvent alle seks rivaler i gruppen både i ude- og hjemmekampe. Det indenlandske grand har kun oplevet nogle vanskeligheder på dette stadium kun to gange - i udekampene med den græske Panathinaikos (78:76) og med den tyske klub Bamberg, beskeden efter europæiske basketballstandarder (81:78). CSKA tog førstepladsen i gruppen, selvom det var nok til ikke at komme ind på et af de sidste to steder for at nå den næste fase.

Trin 2

Det sidste møde i gruppespillet fandt sted før jul den 21. december, og næsten en måned senere begyndte den næste etape i turneringen - Muscovites slog en anden græsk klub, Olympiacos fra Piræus. På dette stadium spillede CSKA i en gruppe, hvor der foruden grækerne var to tyrkiske hold - Galatasaray og Efes Pilsen. En af dem - "Galatasaray" - hærholdet og tabte for første gang i Euroleague 2011-2012. Dette skete i begyndelsen af ​​februar, men påvirkede ikke resultatet af kampen på nogen måde - efter at have vundet i alle andre møder blev CSKA den første i finalebordet.

Trin 3

I den næste fase - kvartfinalen - spillede holdene op til tre sejre af en af ​​dem. Muskovitternes rival var den spanske klub Bilbao Basket, der kun formåede at slå CSKA én gang. Det var den tredje kamp i serien, der blev vundet af hærholdet med en samlet score på 3: 1, hvilket gav dem en billet til Final Four. Vores klubers rivaler i semifinalen var grækerne fra Panathinaikos, der blev besejret to gange i gruppespillet, som heller ikke kunne modstå denne gang. Imidlertid var spillet meget vanskeligt - hærholdet måtte genvinde tre fjerdedele, og først i den sidste indhentede de deres rivaler og snappede en sejr med en forskel på kun to point (66:64).

Trin 4

Den sidste kamp mellem CSKA og Olympiacos fandt sted den 13. maj på Sinan Erdem Dome stadion i den tyrkiske hovedstad. Og hærholdet slog dette græske hold to gange i den indledende fase, men desværre blev den sidste kamp et spejlbillede af semifinalen. I den førte den russiske mester i score i tre kvartaler, og i finalen var der en katastrofe - Moskovitterne kunne ikke beholde 13-punkts fordel. Efter at have tabt det sidste kvartal med en score på 8:22, sluttede de kampen med en forskel på et point, der ikke var til deres fordel - 61:62.

Populær af emne.