Hvordan Var Euroleague Basketball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Var Euroleague Basketball
Hvordan Var Euroleague Basketball

Video: Hvordan Var Euroleague Basketball

Video: Weekly Show Euroleague 06/10/12 2022, December
Anonim

Euroleague er den mest prestigefyldte basketballturnering i Europa. Det finder sted hvert år, og de stærkeste europæiske hold deltager i det. Sæsonen 2011/2012 er den tolvte uafgjort i ULEB-regi (fra den franske Union des Ligues Européennes de Basket-Bal).

Hvordan var Euroleague Basketball 2012
Hvordan var Euroleague Basketball 2012

Instruktioner

Trin 1

I sæsonen 2011-2012 kæmpede 24 europæiske klubber om sejr i Euroleague. Holdets deltagelse i turneringen bestemmes i overensstemmelse med et ret komplekst licenssystem. Så 13 hold med langvarige licenser, den nuværende indehaver af Europacupen (ikke at forveksle med Euroleague) og ti hold med et-årige licenser kommer straks ind i mesterskabet. Af disse ti hold kvalificerer otte sig på én gang, hvor de resterende to pladser spilles blandt de seksten hold i slutrundens kvalifikationsrunde.

Trin 2

Følgende hold deltog i turneringen: Barcelona, ​​Caja Laboral, Real, Unicaja, Siena, Milan, Panathinaikos, Olympiacos, Efes Pilsen, Fenerbahce, CSKA, Maccabi, Zalgiris, Bamberg, Bilbao, Cantu, Prokom, Partizan, Olympia, Nancy, Zagreb, Galatasaray, Charleroi. De sidste to hold kom ind i turneringen efter resultaterne af kvalifikationsrunden. Også i turneringen var den russiske UNICS - vinderen af ​​Europacupen.

Trin 3

Uafgjort til turneringen blev afholdt den 7. juli 2011 i Barcelona, ​​ifølge resultaterne var 24 hold opdelt i fire grupper. Den første kurv (A) inkluderer Fenerbahce, Olympiacos, Cantu, Bilbao, Caja Laboral, Nancy. I det andet (B) - CSKA, Panathinaikos, Unicaja, Zalgiris, Bamberg, Zagreb. I det tredje (C) var Real Madrid, Maccabi, Efes Pilsen, Milan, Partizan, Charleroi. Steder i den fjerde gruppe (D) gik til holdene Barcelona, ​​Siena, UNICS, Galatasaray, Prokom, Olympia.

Trin 4

Fire klubber avancerede fra hver gruppe til den næste kamprunde, hvorefter TOP-16 begyndte. Den første kurv inkluderer CSKA, Barcelona, ​​Real, Fenerbahce. I det andet Panathinaikos, Maccabi, Siena, Olympiacos. I den tredje UNICS, Cantu, Efes Pilsen, Unicaja. Og for det fjerde - Galatasaray, Bilbao, Zalgiris, Milano.

Trin 5

Otte hold kom til kvartfinalen. Den første kurv inkluderer Barcelona, ​​CSKA Moskva, Panathinaikos, Siena. I den anden Maccabi, Bilbao, UNICS, Olympiacos. Som et resultat af møderne kom CSKA, Panathinaikos, Olympiacos og Barcelona til de sidste fire.

Trin 6

De sidste fire fandt sted i Istanbul fra 11. til 13. maj. CSKA og Panathinaikos, Olympiacos og Barcelona mødtes i semifinalen. CSKA formåede at besejre rivalen, spillet sluttede 66-64. I finalen, der blev afholdt den 13. maj, blev den russiske klub modstander af det græske Olympiacos. Kampen var meget stædig, til sidst lykkedes det den græske klub at få sejren og vandt med en score på 62-61. Tredjepladsen blev taget af Barcelona.

Populær af emne.