Hvordan Man Laver Tricks I Basketball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Tricks I Basketball
Hvordan Man Laver Tricks I Basketball

Video: Hvordan Man Laver Tricks I Basketball

Video: Top 10 begynder tricks på løbehjul! 2022, December
Anonim

Evnen til at lave finter af en spiller bestemmer i høj grad succesen for hele holdets spil. Føtter er ikke bare bedrager bevægelser, de er rettidige taktiske beslutninger, der kræver øjeblikkelig reaktion og fejlfri fodarbejde.

Hvordan man laver tricks i basketball
Hvordan man laver tricks i basketball

Instruktioner

Trin 1

Evaluer din position på banen i hvert øjeblik af spillet. Typen af ​​finte afhænger af, om du i øjeblikket er i besiddelse af bolden, hvor bolden er placeret, på din spillestil og evne til at foretage afleveringer og kast og selvfølgelig på dine holdkammeraters og modstanders evner.

Trin 2

At træne alle finterne til automatisme, træne alene eller en-til-en. Nogle øvelser med en hånd udføres bedst hjemme foran et spejl (for eksempel at narre kroppen med bolden i hånden).

Trin 3

Udfør falske bevægelser med dine ben, hoved og arme i bevægelse og på plads, med og uden bolden. Udfør finter ved at kaste bolden og passere med bolden og fange uden den.

Trin 4

Øv pivot trin (gå med den ene fod, når den anden er pivotal). Udfør finteøvelser ved hjælp af en forhindring (såsom en stol). Udfør en finte for at passere eller kaste, stå foran en forhindring, og gå derefter rundt om den til højre eller venstre. Slå en fast forhindring med en drejning eller et andet trick.

Trin 5

Øv dine finter ved at fange bolden, der sprang af skjoldet. Træneren skal ramme bagpladen med bolden, og du skal fange bolden i et spring, derefter lande, derefter lave flere finter i træk for at kaste og passere og forlade under ringen med dribling.

Trin 6

Træn med en anden spiller på dit hold. Beat-finter på farten, på stedet, efter aflevering, dribling, efter et strejf osv. Du kan udføre disse øvelser med eller uden bolden. Træneren skal overvåge fremskridtene i dine klasser.

Trin 7

Ved signalet fra træneren skal du begynde at bevæge dig mod bolden, som stadig er midt på banen, og forsøge at slå forsvareren ved hjælp af finter. Forsvareren skal ikke møde dig med sin krop og ikke lade dig tage bolden. Få fat i bolden og angribe den modsatte ring. Vælg først et medium tempo for at udføre sådanne øvelser, og skift derefter gradvist til en hurtig.

Populær af emne.