Hvordan Man Laver BMX-tricks

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver BMX-tricks
Hvordan Man Laver BMX-tricks

Video: Hvordan Man Laver BMX-tricks

Video: Hvordan Man Laver BMX-tricks
Video: TOP 5 EASIEST BEGINNER BMX TRICKS!!! 2023, November
Anonim

At lære at lave BMX-tricks er ikke let for en begynderrytter. Du skal være god til at cykle, have god fysisk træning og være særlig forsigtig med sikkerheden.

Hvordan man laver BMX-tricks
Hvordan man laver BMX-tricks

Instruktioner

Trin 1

Et trick, som enhver rytter skal kende og være i stand til, kaldes Bunny Hop. Det tjener til at overvinde små forhindringer og hænger helt i luften under BMX-udførelse.

Trin 2

De fleste begyndere, når de ser dette trick fra siden og prøver at gentage det, prøver at løfte begge hjul på samme tid i luften. Men de lykkes sjældent, da denne metode er forkert.

Trin 3

Kør din BMX i et langsomt tempo. Brug armene til at rykke forhjulet i den rigtige højde (men overdriv det ikke, så du ikke vælter). I det øjeblik dette hjul begynder at løfte, skal du flytte din vægt fremad for at justere den bageste.

Trin 4

Wall Tap betragtes som et mere professionelt trick. Som navnet antyder, gøres dette trick med en mur. Under udførelsen ændrer rytteren "gulvorienteringen" fuldstændigt til "vægorientering".

Trin 5

Når du når et medium tempo og timing foran væggen, skal du løfte begge hjul fra jorden som i Bunnyhope-tricket (forhjulet skal hæves 90 grader for at få cyklen oprejst). Når du føler en kollision med væggen, skal du skubbe tilbage med al din styrke. Men gør det ikke med din ryg og krop, men med dine hænder og BMX for ikke at rulle over.

Trin 6

Frontflip-tricket betragtes som et af de mest spektakulære og svære at udføre. Det gøres på rampen, og til implementering anbefales det at forberede godt udstyr for ikke at komme til skade. Denne finte involverer en 360 graders drejning i luften, når man hopper ud af en rampe.

Trin 7

Kør til rampens kant med forsigtighed og langsom hastighed. Når forhjulet på din cykel er i optimal højde, skal du flytte din overkropsvægt over styret. Hvis du lykkes, er den bageste del fantastisk ved inerti, og med en lille indsats vil den følge. Det er bedst at lære dette trick på en speciel rampe med en pit fyldt med skumgummi.

Anbefalede: