Sådan Laver Du Snowskate-tricks

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Snowskate-tricks
Sådan Laver Du Snowskate-tricks

Video: Sådan Laver Du Snowskate-tricks

Video: Sådan Laver Du Snowskate-tricks
Video: 10 SNOWSKATE FLATGROUND TRICKS 2024, April
Anonim

Snowskate er et fremragende sportsudstyr, der er velegnet til at udføre alle slags tricks i vintersæsonen. Du kan hoppe på parapeter og glide over dem uden at miste din balance. Men til dette skal du forstå teorien om tricks og konsolidere deres præstationer i praksis.

Sådan laver du snowskate-tricks
Sådan laver du snowskate-tricks

Nødvendig

  • - snowskate;
  • - gelænder (forhindring)
  • - hjelm
  • - skate støvler
  • - overalls;
  • - bukser.

Instruktioner

Trin 1

Lær et trick kaldet boardslide. Træd på snowskate, læg dine støvler i bindingerne og spring op på gelændet. Skub enten bagud ("bagsiden") eller ansigtet ("fronten").

Trin 2

Find ud af, hvordan du korrekt udfører den første variation af dette trick, bagsiden af brættet. Det er ekstremt simpelt. Når du kommer ind i gelændet, skal du dreje halen (bagsiden af skøjten) fremad, så den er vinkelret på den genstand, du glider over. Vær opmærksom på, at tavlen kan glide uventet frem. I dette tilfælde skal du blot skubbe din kropsvægt lidt fremad.

Trin 3

Sørg også for, at overfladen, hvor du udfører dette og andre tricks, er helt glat, dvs. uden fremspringende kanter. Ellers vil det være fyldt med alvorlige fald og skader. Så snart du kommer til rækværkets kant, skal du trække brættet af med en skarp bevægelse og dreje din torso.

Trin 4

Øv den anden type, frontside boardslide trick. Vanskeligheden ved dette element er, at det er ret problematisk at blive på skateboardet og glide fremad med ryggen. Til at begynde med vil det være nok for dig at bare stå i denne holdning og dreje din krop og dit hoved i retning af at glide. Når du er ved at komme ind i objektet, skal du dreje skøjtebuen 90 grader mod indgangen og ryggen ("halen") mod rækværket (log). Prøv at fryse i denne position. Gå ned i overensstemmelse med "bagsiden boardslide" -princippet.

Trin 5

Lær et trick kaldet "50-50". Det er et af de letteste stykker på et snowboard. Bundlinjen er, at du skal ramme midten af overfladen af din beholdning på et objekt, der er mindre i størrelse end et skateboard. Gå ned som følger: læn dig på din rygfod og land på sneen, vend sneskøjten 180 grader.

Anbefalede: