Hvordan Rusland Optrådte Ved De Paralympiske Lege

Hvordan Rusland Optrådte Ved De Paralympiske Lege
Hvordan Rusland Optrådte Ved De Paralympiske Lege

Video: Hvordan Rusland Optrådte Ved De Paralympiske Lege

Video: Hvordan Rusland Optrådte Ved De Paralympiske Lege
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2023, December
Anonim

De paralympiske lege blev først afholdt i 1960 umiddelbart efter hovedkonkurrencen. Og siden 1988 begyndte de at finde sted på de samme sportsfaciliteter som de vigtigste OL. Det russiske hold ved de paralympiske spil udfører hver gang meget, meget værdig. London Games i 2012 var ingen undtagelse. Ifølge resultaterne af holdklassificeringen tog russerne 2. pladsen.

Hvordan Rusland optrådte ved de paralympiske lege
Hvordan Rusland optrådte ved de paralympiske lege

Hver dag glædede russiske atleter fans med deres sportslige præstationer. Hver nye konkurrencedag bragte medaljer og podiumpladser til det paralympiske hold. Eksperter og deltagere i Paralympics 2012 bemærker, at det var ved disse spil, at deres styrker var målrettet, at de forberedte sig mest på konkurrencerne i London.

Atleter skinnede især i discipliner som svømning og atletik. Når alt kommer til alt, bragte kun svømmerne 42 thrustere af forskellige valører til landsholdets sparegris. Og en af de mest succesrige svømmere fra det russiske paralympiske hold, Oksana Savchenko, udførte simpelthen triumferende - hun alene tog 5 guldmedaljer i forskellige discipliner.

Atleter var ikke bagud og gav i år et resultat meget bedre end det, de var i stand til at opnå ved de sidste sommer-OL i Beijing - 19 guldmedaljer. Derudover tilføjede atleterne 17 sølv- og bronzemedaljer til det russiske paralympiske hold. Desuden kæmpede atleter med muskuloskeletale lidelser og synshandicappede om priser i denne kategori.

Bueskyttere adskilte sig også ved de tidligere spil. For første gang i den paralympiske bevægelses historie tog atleter fra et landshold hele podiet.

Også de paralympiske tennisspillere skuffede ikke. De var også i stand til at samle et komplet sæt medaljer - guld, sølv og bronze. Desuden blev guldet vundet af atleten, som tilbage i 2011 næsten ikke havde en eneste chance for at vinde. Som mesteren selv siger, var hun på det tidspunkt bogstaveligt talt på randen af liv og død.

Kraftløftere, roere, skydespil, de kæmpede alle med værdighed og øgede det samlede hold score for landsholdet i deres land.

Den sidste dag i sommerparalympics 2012 i London bragte flere medaljer til det russiske hold. Særligt fremtrædende var de spillere, der slog det ukrainske landshold med en score på 1: 0.

Ifølge resultaterne af Paralympics i London 2012, tog det russiske hold andenpladsen i den samlede holdklassificering og tjente 102 medaljer: 36 guld, 38 sølv, 28 bronze. Med disse resultater var de i stand til at bryde deres tidligere rekord, da de tog 63 medaljer i det olympiske Beijing.

Anbefalede: