Sådan Finder Du Indkvartering I London Under OL

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Indkvartering I London Under OL
Sådan Finder Du Indkvartering I London Under OL

Video: Sådan Finder Du Indkvartering I London Under OL

Video: Sådan Finder Du Indkvartering I London Under OL
Video: Cade Cunningham’s Sticky Situation & The Replay with Emma Raducanu | Nike Playlist (S9E6) | Nike 2024, April
Anonim

Under alle større kulturelle og sportsbegivenheder, som f.eks. OL, bliver det et problem for turister at finde bolig. Men det faktum, at OL i 2012 afholdes i London gør denne opgave meget lettere.

Sådan finder du indkvartering i London under OL
Sådan finder du indkvartering i London under OL

Instruktioner

Trin 1

Reserver et hotelværelse. Der er mange af dem i London med et stort udvalg med hensyn til komfort og pris. Det højeste serviceniveau og dermed priserne er kendetegnet ved hoteller som "Savoy". Det billigste sted er at bo på et hostel. Denne type hotel ligner et vandrehjem, for for dine penge får du ikke et værelse, men en seng i en stor hall til 3-8 personer. Men prisen på sådan indkvartering er lav - et gennemsnit på ca. 20 pund pr. Person. Morgenmad er ofte inkluderet i prisen. Du kan bestille et værelse på hotellets hjemmeside eller på en særlig portal til reservation af værelser.

Trin 2

Lej et hjem fra en privat ejer. Ikke kun huse og lejligheder lejes, men også separate værelser. Nogle londonere forlader byen med vilje for at leje deres bolig til gæster fra andre byer og lande i turistsæsonen. Omkostningerne ved at leje et værelse når 50-60 pund pr. Dag, hvis boligen ligger tættere på centrum af hovedstaden og billigere i udkanten. Hvis du ønsker at komme til OL med din familie eller en stor gruppe venner, vil leje af en privat lejlighed være den mest rentable mulighed for dig. Du kan kontakte ejerne gennem engelske ejendomsmæglere eller specielle internationale websteder for at finde bolig.

Trin 3

Slå dig ned i en teltby, hvis du kan lide at slappe af i naturen. Et sådant sted er udstyret med toiletter og brusere samt madforretninger. Du kan tage dit telt med eller leje det på stedet. Omkostningerne ved sådan indkvartering uden at betale for et telt er i gennemsnit 10 pund pr. Voksen. Du bliver også nødt til at købe mad selv.

Anbefalede: