Hvor Finder Man Billige Boliger I Sotji Under OL

Indholdsfortegnelse:

Hvor Finder Man Billige Boliger I Sotji Under OL
Hvor Finder Man Billige Boliger I Sotji Under OL

Video: Hvor Finder Man Billige Boliger I Sotji Under OL

Video: Hvor Finder Man Billige Boliger I Sotji Under OL
Video: Красная Поляна | Роза Хутор | Горки Город | Газпром | Как все начиналось | Красная Поляна 2021 2023, December
Anonim

I vinteren 2014 afholdes de olympiske lege i Sochi. Mange mennesker vil deltage i denne spektakulære sportsbegivenhed - både indenlandske borgere og repræsentanter for fremmede lande. Efter at have købt billetter er det vigtigt at tage sig af indkvartering i denne periode. I øjeblikket er ledige pladser til indkvartering allerede booket aktivt. Hvis du vil finde en billig boligmulighed i Sochi, skal du begynde at lede efter det så tidligt som muligt.

Hvor finder man billige boliger i Sotji under OL
Hvor finder man billige boliger i Sotji under OL

Søg og book et billigt hotelværelse

Under OL tilbyder Sochi en bred vifte af indkvarteringsmuligheder - fra dyre hotelværelser til små værelser på pensionater og økonomiklasser. Hotelpriserne i Sotji afhænger stort set af boligforholdene såvel som af placeringen.

Det skal huskes, at i OL-perioden vil udgifterne til hotelværelser blive reguleret på statsniveau. Den maksimale pris for et luksusværelse i et femstjernet hotel er 13 896 rubler, og prisen for et standardværelse er 4339 rubler. Steder i billige hoteller op til 3 stjerner vil være billigere.

Tidlig reservation giver dig ikke kun mulighed for at spare meget, men også at vælge mellem en lang række muligheder Men en måned før OL er det sandsynligt, at der ikke er budgetpladser på hoteller. Oplysninger om gratis steder på hoteller og hoteller kan findes på den officielle hjemmeside for United Hotel Reservation Bureau til OL. Ved at ringe til kontorets callcenter kan du bestille hotelophold.

Søgning og leje af billige boliger i den private sektor

En lejet lejlighed eller et værelse kan være meget billigere, da der er mange af dem til leje i Sochi. Det er også bedre at leje boliger i den private sektor på forhånd. Før OL kan prisen for det stige betydeligt, fordi der vil være betydeligt flere mennesker, der ønsker at finde en lejlighed.

For at finde billig privat indkvartering, søg på Internettet for information. Lejerejere sender ofte tilbud uden formidlere på ejendomswebsteder, elektroniske opslagstavler, aviswebsteder og sociale netværk. For at spare penge kan du finde indkvartering med mindre behagelige levevilkår.

Derudover kan du overveje sådanne budgetmuligheder som at leje en seng eller at rumme et lille firma i et sommerhus. Du kan leje en lejlighed ikke kun i selve Sochi, men også i dens omgivelser. Du kan komme til mødestedet for sportskonkurrencer fra bydelene med gratis offentlig transport, som vil blive arrangeret under OL.

Hvis du allerede har hvilet i Sochi før, så prøv at forhandle med de samme mennesker, som du lejede boliger til. Det er muligt, at de giver dig en rabat, ligesom deres faste kunder. Det vil være mest praktisk for dem, der har slægtninge, venner eller bekendte i byen. Selvom de ikke har mulighed for at lade dig komme ind, vil de sandsynligvis være i stand til at anbefale en budgetmulighed med deres naboer eller venner.

Anbefalede: