Hvordan Man Bygger Muskler I Poolen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler I Poolen
Hvordan Man Bygger Muskler I Poolen

Video: Hvordan Man Bygger Muskler I Poolen

Video: Hvordan Man Bygger Muskler I Poolen
Video: MIN GUIDE TIL STØRRE MUSKELMASSE!🤩 DE 5 VIGTIGSTE REGLER 5 FOR KOST OG TRÆNING! 2024, Kan
Anonim

Træning i poolen kan ikke kun medføre fordele, men også et behageligt humør og fremragende resultater. Der er en hel række øvelser, der retter sig mod forskellige muskelgrupper.

Hvordan man bygger muskler i poolen
Hvordan man bygger muskler i poolen

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter dig for at træne i poolen, skal du kontakte en specialist. For eksempel i tilfælde af osteochondrose er det nødvendigt at udelukke vridningsøvelser, og i tilfælde af skoliose er træningen kompileret individuelt. Samtidig er der mange positive fordele ved pumpning af muskler i poolen: varmt vand giver bevægelser en blød belastning og inerti, har en masserende effekt på led og ryg og gør ledbåndene mere elastiske.

Trin 2

Udfør øvelserne i en dybde af brystniveauet i et afslappet tempo langsomt. Oprindeligt anbefaler eksperter at gentage hver bevægelse 5 gange og gradvist øges op til 10-15 gange.

Trin 3

Til denne øvelse skal du bøje albuerne og slutte dig til dem under brystet. Vip gradvist til højre og venstre 5-6 gange. Drej derefter kroppen i forskellige retninger. Hold dine hofter stille. Læg nu dine hænder bag ryggen i en lås. Løft dem forsigtigt op. Dette strækker din kernemuskelgruppe.

Trin 4

Spred dine arme til siderne, bøj dem vandret ved albuerne. Hold hænderne oppe. Bland og fortynd dem gradvist i vand. Gentag øvelsen 5-10 gange, 3-4 sæt. Også for at pumpe skuldermusklerne op, udføre cirkulære bevægelser og vilkårlige svingninger i vandet i forskellige planer. På samme tid skal du placere dine hænder på brystniveau.

Trin 5

Brug en poolstøtte til hofte- og maveøvelser. Tag startpositionen - liggende på ryggen. Tag fat i siden af poolen med dine hænder. Udfør cykeltræningen og prøv at skubbe din krop til overfladen med dine benbevægelser. Således opnår du faste balder, en flad mave og en tynd talje. Skift denne øvelse med at hæve benene til brystet, svingende og cirkulære bevægelser af benene tilbage, fremad og til siderne.

Anbefalede: