Hvad Er Lacrosse

Hvad Er Lacrosse
Hvad Er Lacrosse

Video: Hvad Er Lacrosse

Video: Hvad Er Lacrosse
Video: Hva er lacrosse? 2024, Kan
Anonim

Måske er der ingen, der ikke har hørt om holdspil som fodbold, volleyball, basketball eller hockey. Imidlertid er der kun få mennesker, der kender til et sådant spil som lacrosse, hvilket er meget almindeligt i USA.

Hvad er lacrosse
Hvad er lacrosse

Lacrosse har en ret lang historie. Vi kan sige, at dette spil er meget ældre, for eksempel den populære fodbold i dag. Det interessante navn "lacrosse" kommer fra fransk og oversættes som "hockey stick".

I årenes løb har spillereglerne for lacrosse ændret sig, men essensen af spillet er forblevet den samme. For at spille lacrosse har du brug for et lille felt, et mål (1,8 m i højde og længde), to hold, en lille hård gummikugle, kryds (specielle klubber med net i slutningen) og godt humør.

I løbet af spillet skal holdene score bolden i modstanderens mål ved hjælp af kryds, mens et mål bliver scoret, når det scorer uden for den cirkel, hvor målet er placeret.

Lacrosse er designet til både mænd og kvinder. Spillets regler for mænd og kvinder er noget forskellige. I mændenes ydeevne består holdet af 10 personer, under spillet er styrketeknikker tilladt (dette er grunden til brugen af yderligere attributter i dragt). 12 personer spiller kvindes lacrosse, og enhver manifestation af styrke er forbudt.

Forskellene ligger også i, at mændens lacrosse har fire spilleperioder og kvindernes to. Periodernes varighed er henholdsvis 15 og 25 minutter.

I dag spilles Lacrosse i USA, England, Canada, Australien, og det vinder mere og mere popularitet.

Anbefalede: