Motionscykel: De Valgte Nuancer

Indholdsfortegnelse:

Motionscykel: De Valgte Nuancer
Motionscykel: De Valgte Nuancer
Anonim

En motionscykel er en af de mest effektive og hurtigste muligheder for at holde dig i top fysisk form uden at spilde tid på ture til fitnesscentrene. Takket være træning på en stationær cykel dannes en smuk benlinje, overvægt falder, hjerteaktiviteten forbedres og immuniteten styrkes. En sådan simulator tager ikke for meget plads i lejligheden, men du kan bruge den når som helst på dagen. Når du køber denne enhed, skal du være opmærksom på nogle af nuancerne.

Motionscykel: de valgte nuancer
Motionscykel: de valgte nuancer

Subtiliteterne ved at vælge en motionscykel

Professionelle bruger to typer simulatorer:

- cykelergometre;

- motionscykler.

Selv om disse enheder har forskellige navne, er deres funktioner og enheder lidt forskellige. Begge har funktionerne som en standardcykel. Hvis en almindelig motionscykel på panelet kun viser generelle data om din træning - kilometertal og puls, er cykelergometeret i stand til at vise flere indikatorer: hastighed, kalorieforbrug og meget mere.

Når du køber en motionscykel, skal du kontrollere de vigtige arbejdsdele for betjening og pålidelighed: styr, pedaler, ramme og sadel. Du skal vælge den enhed, der er designet specielt til din vægt. Enkle motionscykler kan modstå en vægt på op til 100 kg, men en større vægt, op til 140 kg, er hovedsageligt designet til professionelle enheder. Når du vælger en simulator, skal du sidde på den og dreje pedalerne, justere den til din højde og afgøre, om den er behagelig for dig på den.

Vær særlig opmærksom på bremsen, når du køber. Det kan være af to typer:

- elektromagnetisk, der kræver permanent forbindelse til lysnettet

- magnetisk, hvilket er mere autonomt, pålideligt og mere overkommeligt.

Pedaler spiller en lige så vigtig rolle. På billige modeller af motionscykler er der installeret et kædesystem, og på dyrere modeller er et bæltesystem installeret, det er blødere og mere støjsvagt.

Jo flere oplysninger om din træning og belastning, du vil se på et specielt tavle, jo højere vil prisen på "jernhesten" være. Mange motionscykler har en indbygget computer, der giver dig mulighed for at gemme alle dine træningsdata, så du kan spore din træningsydelse.

Ting at overveje, når du vælger en motionscykel

Sælgere informerer ofte deres kunder forkert og tilbyder dem træningsudstyr fra mindre kendte mærker som et meget funktionelt produkt af høj kvalitet. På samme tid, når der sælges enheden, øger nogle skruppelløse sælgere værdien af brugerens maksimale vægt, hvilket fører til en opdeling af simulatoren. Derfor er årsagen bedre at købe enheden fra pålidelige virksomheder.

Det er værd at huske, at en god motionscykel ikke kan være for billig. Design, teknologi, materialer af høj kvalitet koster meget, og alt dette gør enheden dyrere.

Når du vælger en motionscykel, skal du også tage højde for tilgængeligheden af et godt servicecenter, der garanterer kvalitetsservice til din motionscykel i garantiperioden.

Anbefalede: