Meditation: Regler Og Nuancer

Meditation: Regler Og Nuancer
Meditation: Regler Og Nuancer

Video: Meditation: Regler Og Nuancer

Video: Meditation: Regler Og Nuancer
Video: Mindfulness of Breath and Body - The Most Important Meditation Technique You Can Learn! 2024, April
Anonim

Vores liv er fuld af travlhed, hastighed og daglige udfordringer. Hvordan opretholdes mental balance i denne rytme for at løse livsproblemer uden at miste din mentale styrke? Hvordan skal man være rolig i kommunikationen med andre? Hvordan træffer man beslutninger intelligent og omhyggeligt? Hvor kan man få styrken til at tage kontrol over dit eget liv og ikke give efter for øjeblikkelige følelser? Meditation vil hjælpe os med at løse alle disse presserende problemer!

Meditacija
Meditacija

Hvad er fordelen ved meditation?

Meditation er en praksis, der giver os mulighed for at hvile. Dette er en obligatorisk egenskab. Der er mange typer meditation, men hvis du ikke efter træning føler en bølge af fysisk eller mental styrke, var du sandsynligvis ikke engageret i meditation.

Undtagelser er, når vi lige er begyndt at arbejde på at udvikle vane meditation. Hvis vi øver i et stykke tid, så giver meditation os styrke! Desuden kan vi i løbet af få minutter, ikke mere end femten, mærke en så kraftig bølge, at vi ikke kan mærke selv efter en lang søvn! Dette er kraften i praksis med meditation.

Hvem er det godt for meditation?

Meditation er nyttigt for alle dem, der oplever følelser, for dem der løser livsproblemer, for dem der er engageret i fysisk praksis. Generelt er meditation godt for alle.

Det er godt for os alle at være i stand til at opretholde en rolig sindstilstand! Vi er alle nødt til at komme sig. Og for at genopretningsprocessen skal være produktiv og ikke tage for meget tid, er vi nødt til at lære at meditere.

Hvor meget meditation har du brug for for at få resultater?

Som med alle yoga-øvelser er harmoni meget vigtigt! Dette gælder selvfølgelig også meditation. Den vigtige ting at forstå her er, at for at vi skal være komfortable og få mest muligt ud af praksis, er vi nødt til at udvikle en vane. I udviklingen og konsolideringen af en vane er der behov for gradualitet og regelmæssighed. Du bør ikke gøre nogen skarpe bevægelser.

Vi begynder vores øvelse med et par minutter om dagen eller to eller tre gange om ugen, som vores evner tillader os. Bedre lidt, men regelmæssigt, end tre timer en gang om måneden. For hvis der er meget øvelse, men vi gør det sjældent, vil vanen ikke blive løst, og i sidste ende vil vi opgive det, vi startede helt.

Om et par måneder, for eksempel i tre, bringer vi tid til meditationsøvelse til femten minutter. Dette er den tid, der kan findes i det moderne livs rytme. Det er ikke meget. Vi bruger undertiden meget mere tid på ubrugelige ting. Men denne gang er derimod ret nok til at få konkrete resultater. Resultaterne vil være sikre, så snart meditation er tæt indgået i vores liv.

Hvordan vælger jeg et sted til meditation?

Det skal straks siges, at det er bedre at begynde at meditere under de forhold, vi har på et givet tidspunkt, snarere end at udsætte, og vente på det tidspunkt, hvor de "ideelle" forhold vises. Der vil aldrig være ideelle forhold!

Alt er betinget af vores karma. Og vores opgave er at vælge "det bedste af det værste", hvis dette er tilfældet. Hvilke faktorer er stadig vigtige, når du vælger et sted? Det ville være godt for begyndere at begynde at øve et eller andet sted i naturen, på et smukt sted, i et neutralt, som de siger, territorium.

Dette er vigtigt, så intet distraherer os. Vores sind har tendens til at klamre sig til og hoppe fra tanke til tanke. Og hvis vi begynder at øve derhjemme, så får vi tanker som”vi er nødt til at lave reparationer”, “Jeg vil omarrangere møblerne”, “det er tid til at vaske gulvet” og andre. Når vi allerede har fået styrke, vil sådanne tanker ikke være i stand til at slå os ud af det ønskede humør. Men dette er også vigtigt til at begynde med.

Det er også godt at øve, hvor vi ikke bliver forstyrret, mens vi øver. Hvis dette sted er på gaden, i en park, er der færre forbipasserende, folk går deres hunde. Hvis det er derhjemme, er det der, hvor ingen har brug for noget, mens du laver. Generelt forsøger vi at undgå påvirkningen af eksterne stimuli så meget som muligt. Vi vælger det bedste sted ud fra det, vi har.

Anbefalede: