Hvorfor Har Vi Brug For Meditation

Hvorfor Har Vi Brug For Meditation
Hvorfor Har Vi Brug For Meditation

Video: Hvorfor Har Vi Brug For Meditation

Video: Hvorfor Har Vi Brug For Meditation
Video: Тибетская Музыка, Музыка для Релаксации, Расслабляющяя музыка для снятия стресса, Релаксация, ☯3453 2024, April
Anonim

Hvor og hvorfor kom meditation til yoga og vores liv? Yoga fortæller os dette, at når en person er engageret i selvkendskab ved hjælp af vejrtrækning, mental, fysisk praksis, forværres hans følsomhed stærkt. Plus, udøvere har normalt meget stress på kroppen. Og meditation hjælper en person med at slappe af og genoprette styrkereserven til yderligere øvelser.

Zachem nam meditacija?
Zachem nam meditacija?

Mennesker i det moderne samfund oplever stress, de løser problemer på arbejdspladsen og derhjemme, der mangler meget tid! Og hvor kan man få den vitale energi til genopretning?! Svaret er meditationsøvelse! Det er gennem indøvelse i os selv, at vi kan få styrke!

Hvorfor befinder vi os i forhold, hvor der er en akut mangel på vitalitet?

Hvis vi taler om folk, der praktiserer yoga, går de bevidst efter det. De kender sig selv gennem forskellige øvelser. Gennem kropsøvelser, gennem åndedrætsøvelser og andre. De bruger også meditation til selvkendskab. Og hun giver dem igen styrke til nye "eksperimenter" og søgninger.

Hvis vi taler om mennesker, der ikke bruger yoga i deres liv, kan der være flere grunde. Dette kan være vores uorden i hverdagen, måske problemer i forhold og manglende evne til at opbygge dem, et konstant løb om resultater, der pålægges af forbrugersamfundet.

Og alligevel og mange flere forskellige årsager. Økologi, mad og vand af dårlig kvalitet! Ja, der er simpelthen ingen hvile! På arbejde og i transport mister vi energi, vi tilpasser os hele dagen. Så vi har heller ikke stilhed derhjemme. Dette gælder for dem, der bor i højhuse i store byer. Naboernes musik, støj fra gadeveje, og dette stopper næsten aldrig.

Generelt er der mange grunde til, at energi spildes. Så kort og stress at få. Og i sådanne tilfælde vil meditation hjælpe!

Saml styrke, balance tankestrømmen. Men vi husker, at meditation er det samme værktøj til selvkendskab, som alle yoga-teknikker. Afslapning og stressaflastning er en stor bivirkning ved denne praksis. Ikke en dårlig bonus overhovedet. Og selvkendskab og hjælp under forholdene i det moderne liv.

Anbefalede: