Sådan Fungerer En Motionscykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fungerer En Motionscykel
Sådan Fungerer En Motionscykel

Video: Sådan Fungerer En Motionscykel

Video: Sådan Fungerer En Motionscykel
Video: Sådan fungerer konfliktlånet 2024, April
Anonim

En motionscykel er den mest populære mekaniske enhed, som du kan træne hjemme. Det kan hjælpe dig med at tabe dig, styrke dine benmuskler og holde dig i form uden at gå i gymnastiksalen. Alt dette er muligt takket være motionscykelens enkle, men kraftfulde princip.

Sådan fungerer en motionscykel
Sådan fungerer en motionscykel

Instruktioner

Trin 1

Hjemmetræningscyklen fungerer på basis af simulering af normal cykling, viser data fra den indbyggede enhed om den tilbagelagte afstand, pulsændringer, kaloriforbrug og andre vigtige indikatorer. Ved at spore dynamikken i deres træning på en stationær cykel kan brugeren oprette et personligt træningsprogram, der hjælper ham med konstant at forbedre sine præstationer. Motionscykler fungerer på et bælte, sko eller magnetdrev.

Trin 2

Den enkleste og mest overkommelige mulighed er en bæltedrevet motionscykel, der bruger et bælte til at rotere mellem svinghjulet og pedalerne. Dette bælte strækker sig over tid og skal udskiftes. En motionscykel med skodrev fungerer på basis af mekanisk opbremsning ved hjælp af trykpuder på enhedens svinghjul. Det simulerer cykling bedst og er mest populært blandt professionelle atleter. Princippet for motionscyklen med et magnetisk drev er baseret på interaktionen mellem en permanent magnet og et svinghjul - mens brugeren uafhængigt kan justere magnetens kraft.

Trin 3

Træningscykler er opdelt i to typer (i henhold til landingsmetoden) - vandret og lodret. Den vandrette model er ideel til brugere med rygproblemer, fordi musklerne ikke spændes under træning og siddestilling lindrer stress på rygsøjlen. En traditionel opretstående motionscykel fungerer som en almindelig cykel - hvor brugeren sidder lige eller vippet mod styret.

Trin 4

At vælge en motionscykel til hjemmet skal være baseret på formålet med øvelsen. Hvis en person ønsker at hæve den generelle tone, varme op efter stillesiddende arbejde eller køre væk stress, er det bedst at foretrække en enhed med magnet- eller skodrev. At tabe sig kræver en motionscykel med en tung svinghjulsvægt, der giver intens træning og aerob træning af høj kvalitet. Til rehabilitering og profylakseøvelser anbefaler vi en motionscykel med magnetisk drev, udstyret med alle de nødvendige sensorer.

Anbefalede: